Tule mukaan 13–18-vuotiaiden nuorten Challengers-ryhmään!

Etsitkö uutta harrastusta kevääksi? Haluatko oppia lisää vaikuttamisesta ja päästä itse vaikuttamaan taiteen kautta? Haluatko tutustua muihin vaikuttamisesta ja taiteesta kiinnostuneisiin nuoriin?

Tule mukaan Taksvärkin nuorten omaan Challengers-ryhmään!

Challengers-ryhmä on vaikuttamisesta kiinnostuneiden 13–18-vuotiaiden nuorten ryhmä, jossa opitaan ja tehdään vaikuttamistyötä rennossa ilmapiirissä ja hyvässä porukassa. Ryhmässä pääset tutustumaan yhteiskunnallisiin teemoihin, tapaamaan eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia sekä oppimaan erilaisia vaikuttamisen taitoja.

Voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai tietoa tapaamisten aiheista tai vaikuttamisesta, kiinnostus reilumman maailman edistämiseen ja yhdessä oppimiseen riittää!

Kevään 2022 taideprojekti

Miten mediassa, somessa ja yhteiskunnassa puhutaan maahanmuutosta? Mitä minä voin tehdä, jotta maailma muuttuu oikeudenmukaisemmaksi?

Kevään 2022 tapaamisissa teemana on vaikuttaminen taiteen keinoin. Challengers-ryhmäläiset tekevät yhdessä muuttoliikettä käsittelevän taideprojektin, jonka toteutusmuodon nuoret valitsevat itse. Käsittelemme maahanmuuttoa ja globaalia muuttoliikettä koskevia narratiiveja, ja hankimme tietoa aiheesta. Pohdimme, miten voimme vaikuttaa erilaisten tarinoiden esiintuomiseen. Tuotamme aihetta käsittelevän taideteoksen viikonlopun mittaisella taideleirillä toukokuussa.

Kevään 2022 tapaamisten aikataulu
Ensimmäinen tapaaminen järjestetään ke 2.2. klo 17–19, jolloin luvassa on tutustumista. Tapaamiset järjestetään keskiviikkoiltaisin hybridinä eli sekä etä- että lähiosallistuminen ovat mahdollisia. Ilmainen taideleiriviikonloppu tapahtuu livenä pääkaupunkiseudulla, jonne muualta tulevien matkakustannukset korvataan. Luvassa siis rentoa yhdessäoloa, ruokaa ja luovia hetkiä!

Seuraavat tapaamiset keskiviikkoisin klo 17–19 (Helsingissä ja verkossa): 
2.2.,16.2., 2.3., 23.3., 6.4. ja 20.4. 

Taideleiriviikonloppu la-su 14.5.–15.5. (livenä pääkaupunkiseudulla) 

Ilmoittaudu mukaan 28.1.2022 mennessä. Voit ilmoittautua lähettämällä joko WhatsApp-viestin Taksvärkin globaalikasvatuksen suunnittelijalle Auralle numeroon 050 348 5668 tai sähköpostia osoitteeseen aura.alarto@taksvarkki.fi. Kerro viestissä nimesi, ikäsi ja millä paikkakunnalla asut. 

Tule mukaan haastamaan epäreilua maailmaa!

Lisätietoja: Challengers – tule mukaan

Kuvitus: Aino Hyppölä