Yksityishenkilöiden lahjoitukset

Lahjoittaa voi monella eri tavalla. Valitse alta itsellesi paras vaihtoehto ja anna tukesi nuorten oikeuksien edistämiselle!

Voit antaa lahjoituksen myös lahjaksi. Katso alta ohjeet aineettoman joululahjan ostamiseen. Muissa tapauksissa laita meille viestiä ja lähetämme sinulle kortin, jolla voit kertoa lahjan vastaanottajalle tekemästäsi lahjoituksesta Taksvärkille. 

Yksityishenkilönä voit myös liittyä Taksvärkin jäseneksi. Jäsenenä tuet työtämme ja vaikutat siihen.

Kysy lisää lahjoittamisesta:

Milka Autio
järjestökoordinaattori 
milka.autio@taksvarkki.fi
+358 (0)50 341 5507

Lahjoita MobilePaylla

Voit helposti lahjoittaa haluamasi summan MobilePayllä käyttämällä numeroa 30308.​

Soita lahjoitusnumeroon

Tue nuoria ja lahjoita 10 € – 0600 13132 (10,01 € + pvm/mpm)
Tue nuoria ja lahjoita 20 € – 0600 15152 (20,28 € + pvm/mpm)

Lahjoita tilisiirrolla

Lahjoitustilille Nordea FI96 1521 3000 101453, ole hyvä ja käytä viitenumeroa 1313.

HUOM! Kun oppilaitoksenne osallistuu Taksvärkki-keräykseen, saatte oman koulukohtaisen viitenumeron.​

Tee kuukausilahjoitus

Voit ryhtyä Taksvärkki ry:n kehitysyhteistyöhankkeiden tukijaksi kuukausilahjoittajana menemällä verkkopankkiisi ja määrittämällä siellä haluamallesi summalle toistuvan maksun (kerran kuukaudessa) Taksvärkki ry:n tilille.

Lahjoitustilimme numero on Nordea FI96 1521 3000 101453, kuukausilahjoitusta varten käytä viitenumeroa 2121.

Kuukausilahjoittajana saat Taksvärkiltä kuukausittaisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan Taksvärkkikeräyksen varoilla tehdystä työstä, hankkeiden saavutuksista sekä nuorten kuulumisista. Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake, kun ryhdyt kuukausilahjoittajaksi. Tietojasi käytetään ainoastaan kuukausilahjoittamiseen liittyvien viestien lähettämiseen. Jos et jatkossa halua uutiskirjettä, voit lopettaa sen tilauksen sähköpostin alaosasta löytyvää linkkiä klikkaamalla.

Taksvärkin aineeton joululahja: lahjoita nuorelle vaikuttamisen avaimet

Tummanvihreällä pohjalla kaksi kuvaa ja tekstiä. Toisessa nepalilainen tyttö hymyilee ja katsoo kameraan. Toisessa kuvassa malawilaiset tyttö ja poika nauravat. Teksti Taksvärkin aineeton joululahja Ilahduta läheistäsi – lahjoita nuorelle vaikuttamisen avaimet. Oikeassa alareunassa Taksvärkki ry logo.

Voit ilahduttaa läheistäsi lahjoittamalla nuorelle vaikuttamisen avaimet! Aineettomalla lahjalla tuet Taksvärkin työtä nuorten oikeuksien ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi.

Kuudesosa maailman väestöstä on 10–19-vuotiaita nuoria ja 90 % heistä asuu maailman köyhimmissä maissa. Nuoriso nähdään helposti aikuisten näkökulmasta taakkana tai riskinä eikä heillä ole samankaltaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia. Nuorten osattomuus ja näköalattomuus johtaa moniin ongelmiin yhteiskunnissa.  

Nuoret itse tietävät parhaiten nuoria koskevista asioista. Mahdollisuus vaikuttaa omaan elämäänsä on jokaisen lapsen ja nuoren oikeus ja hyvinvoinnin tae. Aktiivinen kansalaisuus on myös tie rauhaan. 

Taksvärkki ry tekee työtä nuorten oikeuksien ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi. Kehitysyhteistyöhankkeissamme Guatemalassa, Keniassa, Malawissa, Nepalissa, Sambiassa, Mosambikissa ja Sierra Leonessa nuoria koulutetaan ihmisoikeuksista, vaikuttamismahdollisuuksista, elämäntaidoista ja toimeentulon hankinnasta. Näin nuorilla itsellään on paremmat mahdollisuudet ja enemmän päätäntävaltaa vaikuttaa elämäänsä ja yhteisöihinsä.  

Ilahduta läheistäsi lahjoittamalla nuorelle vaikuttamisen avaimet – koska nuoret ovat tulevaisuus mutta myös nykyisyys. 

Näin ostat aineettoman lahjan

Voit ostaa Taksvärkki ry:n aineettoman lahjan suorittamalla 25 euron maksun alla olevien ohjeiden mukaisesti. Lähetämme sinulle kahden seuraavan arkipäivän aikana sähköpostitse kortin, jolla voit kertoa lahjan vastaanottajalle Taksvärkille tekemästäsi lahjoituksesta.

  • Tilisiirto lahjoitustilille Nordea FI96 1521 3000 101453, kirjoita viestikenttään ”Aineeton lahja” ja sähköpostiosoitteesi.

    TAI 

  •  Maksu MobilePay-numeroon 28008. Kirjoita kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi. 

Kiitos tuestasi!

Taksvärkki ry:n rahankeräyslupa on RA/2021/1029, 13.8.2021 lähtien.
Ahvenanmaan keräyslupa on ÅLR 2023/3754, voimassa 1.8.2023–31.7.2024.