Yrityslahjoitukset ja -yhteistyö

Yrityksenä voitte tukea Taksvärkin työtä monin eri tavoin, yrityksellenne sopivalla tavalla. Lahjoittamalla työtänne, aikaanne tai varoja, olette mukana toimimassa kestävän kehityksen, nuorten oikeuksien ja osallistumismahdollisuuksien puolesta sekä kasvattamassa aktiivisia nuoria toimijoita Suomessa ja Taksvärkin kehitysyhteistyöhankkeissa maailmalla.

Taksvärkki on vastuullinen, kokoaan vaikuttavampi ja luotettava kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatusjärjestö. Voitte tutustua meihin ja esimerkiksi eettisiin periaatteisiimme lisää sivuillamme.

Meille pienikin tuki on merkittävä. Työtämme voi tukea kertalahjoituksilla, tuote- tai palvelulahjoituksilla tai esimerkiksi järjestämällä Entisten nuorten Taksvärkki-päivän. Otamme myös innolla vastaan uusia yhteistyöideoita!

Tulkaa mukaan toimimaan nuorten puolesta. Muutetaan maailma – nykyiset ja entiset nuoret yhdessä.

Kysy lisää yrityslahjoituksista tai -yhteistyöstä:

Milka Autio
järjestökoordinaattori 
milka.autio@taksvarkki.fi
+358 (0)50 341 5507

Kertalahjoitus

Voitte tukea työtämme lahjoittamalla valitsemanne summan pankkisiirrolla lahjoitustilillemme Nordea FI96 1521 3000 101453. Kirjoittakaa viestikenttään ”Yrityslahjoitus”, yrityksenne nimi ja yhteystiedot. 

Lähetämme kertalahjoituksen tehneille yrityksille kiitoksena viestintäpaketin, jota voitte hyödyntää viestinnässä ja kertoa asiakkaillenne ja muille sidosryhmille tuestanne nuorten oikeuksien ja osallisuuden edistämiseksi.

Tuote- tai palvelulahjoitus

Onko yritykselläsi jokin palvelu, jonka toteuttamalla haluaisitte tukea Taksvärkin työtä?

Etsittekö merkityksellistä kestävän kehityksen ja yritysvastuun projektia? Haluatteko edistää nuorten osallisuutta ja auttaa nuoria toteuttamaan vaikuttamisprojektejaan Taksvärkin hankemaissa tai Suomessa?

Kansalaisjärjestönä meillä on tarvetta erilaisille yritysten tarjoamille palveluille. Otammekin mielellämme vastaan erilaisia yhteistyöehdotuksia niin Suomen työhön kuin kehitysyhteistyöhankkeisiimmekin liittyen.

Jos teillä on jokin tuote tai palvelu, jonka haluaisitte lahjoittaa, voitte olla yhteydessä Taksvärkin järjestökoordinaattori Milkaan, milka.autio@taksvarkki.fi.

Entisten nuorten Taksvärkki

Haluatteko työyhteisönne virkistyspäivään palan nostalgiaa ja merkityksellisyyttä? Järjestäkää Entisten nuorten Taksvärkki-päivä!

Monille kouluajoilta tuttu Taksvärkki-päivä sopii järjestettäväksi myös työpaikalla. Entisten nuorten Taksvärkki-päivänä edistätte nykyisten nuorten oikeuksia ja osallisuutta lahjoittamalla päivän työstä saadun palkan tai muun yhteisesti sovitun summan Taksvärkki-keräykseen.

Taksvärkki-kampanjan materiaalien kautta voitte sukeltaa nuorten maailmaan ja nähdä, miten lahjoittamanne varat edistävät reilumpaa maailmaa esimerkiksi Sierra Leonessa. Voitte tehdä päivän aikana myös vapaaehtoistyötä valitsemassanne paikallisessa kohteessa ja näin tehdä hyvää myös paikallisesti.

Näin homma toimii:

  • Ilmoittautukaa sähköpostilla Entisten nuorten Taksvärkki-päivään.
  • Sopikaa yhteisesti summa, jonka työnantaja tai työntekijät lahjoittavat päivän työstä Taksvärkki ry:n Taksvärkki-keräykseen.
  • Tutustukaa teille lähetettyihin Taksvärkki-kampanjan materiaaleihin. Lukuvuoden 2023–2024 Olet vaikuttava -kampanjan materiaalien kautta sukellatte nuorten sierraleonelaisten vaikuttajien maailmaan ja näette, miten lahjoittamanne varat edistävät nuorten osallisuutta ja reilumpaa maailmaa.
  • Liittäkää halutessanne päivään myös talkoo- tai vapaaehtoistyötä paikallisessa kohteessa.
    Kertokaa myös muille työyhteisönne merkityksellisestä päivästä ja tekemästänne lahjoituksesta esimerkiksi yrityksenne sosiaalisen median tileillä. 

Taksvärkki-keräykseen lahjoitetut varat käytetään Taksvärkin nuorten oikeuksia ja osallisuutta edistäviin kehitysyhteistyöhankkeisiin Guatemalassa, Keniassa, Malawissa, Nepalissa, Sambiassa, Mosambikissa ja Sierra Leonessa.

Entisten nuorten Taksvärkki on uusi toimintamuoto ja testaamme sitä mielellämme erilaisten yritysten ja työyhteisöjen kanssa! Voitte tiedustella lisää ja ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ilmoittautuminen@taksvarkki.fi.

Taksvärkki ry:n rahankeräyslupa on RA/2021/1029, 13.8.2021 lähtien.
Ahvenanmaan keräyslupa on ÅLR 2023/3754, voimassa 1.8.2023–31.7.2024.