Lahjoita työhömme

Taksvärkki ry edistää lasten ja nuorten ihmisoikeuksia, aktiivista kansalaisuutta sekä kannustaa suomalaisia nuoria maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen.

Lahjoituksilla tuetaan Taksvärkin kehitysyhteistyöohjelman pitkäjänteistä toimintaa nuorten hyväksi Guatemalassa, Keniassa, Malawissa, Nepalissa, Sambiassa, Sierra Leonessa ja Mosambikissa. Lahjoitusten avulla kehitysyhteistyöhankkeissamme koulutetaan heikoimmassa asemassa olevia nuoria ihmisoikeuksista, vaikuttamismahdollisuuksista, elämäntaidoista ja toimeentulon hankinnasta.

Näin nuorilla itsellään on paremmat mahdollisuudet ja enemmän päätäntävaltaa vaikuttaa elämäänsä ja yhteisöihinsä. Aktiiviset nuoret toimivat roolimalleina muille ja muuttavat asenteita ja toimintatapoja omissa yhteisöissään. Lahjoittamalla työhömme olet mukana edistämässä nuorten omaa toimijuutta ja kaikille reilumpaa maailmaa.

Katso alta linkit lahjoittamis- ja osallistumisvaihtoehtoihin yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Koulut ja nuorisoryhmät voivat kerätä varoja työhömme perinteisen Taksvärkki-keräyksen kautta sekä osallistua vuosittain vaihtuvaan Taksvärkki-kampanjaan!

Taksvärkki ry:n rahankeräyslupa on RA/2021/1029, 13.8.2021 lähtien.
Ahvenanmaan keräyslupa on ÅLR 2023/3754, voimassa 1.8.2023–31.7.2024.