Tänä vuonna emme tapaa Educassa – Saat silti Taksvärkiltä materiaalit globaalikasvatukseen

Etsitkö uusia sisältöjä oppitunneille? Haluatko luokkaasi lisää globaalikasvatusta ja nuoria maailmankansalaisia?

Taksvärkki ry tarjoaa opetusmateriaaleja lapsen oikeuksien, kriittisen medialukutaidon ja nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen käsittelyyn.

Taksvärkin globaalikasvatuksen asiantuntijat ovat perinteisesti olleet tammikuun lopussa tavattavissa Educa-messujen Kansalaisvaikuttamisen torilla. Tänä vuonna messujen päälavojen ohjelma on siirretty verkkoon. Näytteilleasettajien alue Messukeskuksessa on koronatilanteen takia peruttu.

Taksvärkin virtuaalinen messuständi

Laadukkaat opetusmateriaalit ja maksuttomat palvelut

Voit tutustua Taksvärkin globaalikasvatusmateriaaleihin messupisteen sijasta verkkosivuillamme. Tarjoamme kasvattajien käyttöön muun muassa menetelmäoppaita, syrjintää ja yhdenvertaisuutta käsittelevän Oikeus olla minä -kampanjan materiaalit ja Taksvärkki-keräyksen. Lukuralli keskittyy lukutaidon edistämiseen ja soveltuu erinomaisesti myös etäkouluun.

Voit ottaa suoraan yhteyttä Taksvärkin globaalikasvatuksen suunnittelijoihin, joilta kuulet lisää esimerkiksi maksuttomista kouluvierailuistamme ja opettajien koulutuksista.

Lukukaudella 2020–2021 järjestämme globaalikasvatuksen työpajoja ensisijaisesti etänä koronatilanteen vuoksi. Osallistavat etätyöpajat soveltuvat sekä etäopetukseen että lähiopetuksessa oleville opiskelijoille, joilla on käytössä tietokone tai tabletti. Täytä kouluvierailun tilauslomake Taksvärkin nettisivuilla.

Lisää tietoa Taksvärkki ry:n globaalikasvatusmateriaaleista ja -palveluista:
Hanna Hjerppe, hanna.hjerppe@taksvarkki.fi

Lisää tietoa Lukurallista ja etäkouluunkin sopivasta lukuhaasteesta:
Marja Rikaniemi, lukuralli@taksvarkki.fi