Tule mukaan tekemään hyvää Taksvärkin kanssa!

Tekojen tiistai on pian täällä ja haastamme sinut miettimään, mikä on sinun tapasi tehdä hyvää!

GivingTuesday eli TekojenTiistai on alunperin Black Fridayn vastapainoksi perustettu kansainvälinen kampanja, jonka tarkoituksena on kannustaa tekemään aineetonta hyvää. Tekojen tiistaita vietetään 28.11.2023.

Taksvärkki tarjoaa monia mahdollisuuksia toimia kanssamme nuorten oikeuksien ja vaikuttamismahdollisuuksien sekä kaikille reilumman maailman puolesta. Voit toimia vapaaehtoisena, liittyä henkilöjäseneksi tai lahjoittaa toimintaamme ja olla näin kanssamme osa muutosta. Voit myös ottaa työpaikkasi mukaan ja järjestää työyhteisössäsi Entisten nuorten Taksvärkki-päivän!  

Mikä on sinun tapasi tehdä hyvää?

Taksvärkin vapaaehtoisena voit ohjata globaalikasvatuksen työpajoja ja kannustaa nuoria haastamaan stereotypioita tai vaikuttaa koulumaailman globaalikasvatukseen Opettajaopiskelijoiden vaikuttajaryhmässä.

Taksvärkin jäsenenä annat tukesi työllemme ja olet mukana vaikuttamassa järjestön toimintaan.

Lahjoittamalla toimintaamme olet mukana mahdollistamassa Taksvärkin kehitysyhteistyöohjelman pitkäjänteistä toimintaa nuorten hyväksi.

Järjestämällä Entisten nuorten Taksvärkki-päivän myös yritykset ja työyhteisöt voivat olla mukana alkuperäisessä ja perinteisessä tavassa kerätä varoja nuorten oikeuksien edistämiseksi!

Osallistumalla alkuperäiseen Taksvärkki-keräykseen ja Taksvärkki-kampanjaan koulut ja nuorisoryhmät voivat kerätä varoja työhömme.

Tervetuloa mukaan toimimaan nuorten oikeuksien puolesta!