Ota kantaa nuorten oikeuksien puolesta! Henkilöjäsenenä vaikutat Taksvärkin työhön

Taksvärkki ry tukee nuorten aktiivista toimijuutta ja edistää ihmisoikeuksien toteutumista. Taksvärkin jäsenenä olet mukana tukemassa työtämme. Teemme nuorten parissa kehitysyhteistyötä ja globaalikasvatusta. Toimimme globaalissa etelässä ja Suomessa.

Vuoden 2021 sääntömuutoksesta lähtien halukkaat voivat liittyä Taksvärkki ry:n henkilö- tai kannatusjäseneksi. Henkilöjäsenenä vaikutat Taksvärkin työhön yhdessä jäsenjärjestöjemme kanssa.

Liity Taksvärkin jäseneksi täyttämällä hakemuslomake Taksvärkin verkkosivulla. Voit maksaa jäsenmaksun heti verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan puolustamaan nuorten oikeuksia!

Mitä saat Taksvärkki ry:n henkilöjäsenenä

Taksvärkin henkilöjäsenenä saat seuraavat edut:

  • Saat uutiskirjeen noin kerran kuussa.
  • Voit osallistua maksutta Taksvärkin erilaisiin globaalikasvatuksen syventäviin teemakoulutuksiin.
  • Saat Taksvärkin oranssin Reilun kaupan kangaskassin.
  • Saat kutsun Taksvärkki ry:n kevät- ja syyskokouksiin.
  • Voit vaikuttaa Taksvärkin toimintaan. Henkilöjäsenenä sinulla on äänioikeus vuosikokouksissa.

Taksvärkki ry:n jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa. Voit myös liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta vuosikokouksissa. Kannatusjäsenen maksu yksityishenkilöltä on 50 euroa vuodessa.

Lisätietoa Taksvärkin jäsenyydestä

Onko sinulla kysymyksiä Taksvärkin henkilö- tai kannatusjäsenyydestä? Lue ensin Liity jäseneksi -kohta Taksvärkin Tule mukaan -sivulta. Voit myös lähettää sähköpostia toiminnanjohtaja Lauri Peltoselle osoitteeseen taksvarkki@taksvarkki.fi.