Mikä on sinun Taksvärkki-muistosi?

Maailma kylässä -festivaali saapuu taas toukokuun viimeisenä viikonloppuna Helsinkiin. Taksvärkki on perinteiseen tapaan mukana Mahdollisuuksien torilla!

Taksvärkin toimintaa aiempien vuosien festivaaleilla esitelleet ovat useasti kuulleet mielenkiintoisia tarinoita järjestön nimeen liittyen. Taksvärkin nimen näkeminen tuo monelle mieleen muistot nuoruudesta. Taksvärkkityössä on vietetty päivää mattoja tai ikkunoita pesten tai esimerkiksi risusavotassa ahertaen. Joillekin taas Taksvärkki on ollut päivä töissä kaupassa tai kahvilassa.

Kerro meille Taksvärkki-muistosi

Tänä vuonna kannustammekin festivaalin vieraita jakamaan Taksvärkki-keräykseen liittyvän muistonsa ständillämme! Olemme luoneet aikajanan, jolle jokainen voi lisätä oman muistonsa ja osallistua samalla arvontaan.

Tänä vuonna myymme ständillä myös kenialaisten ja sierraleonelaisten käsityöläisten ompelemia kangaspussukoita. 

Tule siis jakamaan oma Taksvärkki-muistosi ja tuntemaan nostalgian havina Taksvärkin ständillä P551 Mahdollisuuksien torilla!

Maailma kylässä -festivaali järjestetään Helsingin Suvilahdessa, lauantaina ja sunnuntaina 25.–26.5.2024.

Mahdollisuuksien tori sijaitsee Kattilahallissa, heti festivaalialueen sisäänkäynnin edessä Kalliosta ja Sörnäisistä päin saapuessa.

Lue lisää Mahdollisuuksien torin ständeistä ja viikonlopun muusta ohjelmasta kuten konserteista ja puheohjelmasta Maailma kylässä -festivaalin sivuilta.

Kuva: Taksvärkki-päivän mielenosoitus, Taksvärkki ry:n arkisto