Taksvärkin aineeton joululahja: lahjoita nuorelle vaikuttamisen avaimet

Tänä jouluna voit ilahduttaa läheistäsi lahjoittamalla nuorelle vaikuttamisen avaimet! Aineettomalla lahjalla tuet Taksvärkin työtä nuorten oikeuksien ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi.

Kuudesosa maailman väestöstä on 10–19-vuotiaita nuoria ja 90 % heistä asuu maailman köyhimmissä maissa. Nuoriso nähdään helposti aikuisten näkökulmasta taakkana tai riskinä eikä heillä ole samankaltaisia vaikuttamisen mahdollisuuksia. Nuorten osattomuus ja näköalattomuus johtaa moniin ongelmiin yhteiskunnissa.  

Nuoret itse tietävät parhaiten nuoria koskevista asioista. Mahdollisuus vaikuttaa omaan elämäänsä on jokaisen lapsen ja nuoren oikeus ja hyvinvoinnin tae. Aktiivinen kansalaisuus on myös tie rauhaan. 

Taksvärkki ry tekee työtä nuorten oikeuksien ja vaikuttamismahdollisuuksien edistämiseksi. Kehitysyhteistyöhankkeissamme Guatemalassa, Keniassa, Malawissa, Nepalissa, Sambiassa, Mosambikissa ja Sierra Leonessa nuoria koulutetaan ihmisoikeuksista, vaikuttamismahdollisuuksista, elämäntaidoista ja toimeentulon hankinnasta. Näin nuorilla itsellään on paremmat mahdollisuudet ja enemmän päätäntävaltaa vaikuttaa elämäänsä ja yhteisöihinsä.  

Ilahduta läheistäsi lahjoittamalla nuorelle vaikuttamisen avaimet – koska nuoret ovat tulevaisuus mutta myös nykyisyys. 

Näin ostat aineettoman lahjan

Voit ostaa Taksvärkki ry:n aineettoman lahjan suorittamalla 25 euron maksun alla olevien ohjeiden mukaisesti. Lähetämme sinulle kahden seuraavan arkipäivän aikana sähköpostitse kortin, jolla voit kertoa lahjan vastaanottajalle Taksvärkille tekemästäsi lahjoituksesta.

  • Tilisiirto lahjoitustilille Nordea FI96 1521 3000 101453, kirjoita viestikenttään ”Aineeton lahja” ja sähköpostiosoitteesi. 

    TAI 
  •  Maksu MobilePay-numeroon 28008. Kirjoita kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi. 

Kiitos tuestasi!

Voit lukea lisää Taksvärkin kehitysyhteistyöstä ja nuorten vaikuttamismahdollisuuksia edistävästä Taksvärkki-kampanjasta

Taksvärkki ry:n rahankeräyslupa on RA/2021/1029, 13.8.2021 lähtien. Ahvenanmaan keräyslupa on ÅLR 2023/3754, voimassa 1.8.2023–31.7.2024.