Minun TET-jaksoni Taksvärkissä

Kun tulin TET-jaksolleni Taksvärkkiin, en tiennyt Taksvärkistä paljoa. Tiesin että taksvärkki järjestää vuosittain keräyksen koulussa, mutta muuta en tiennyt. Viikon aikana opin uusia asioita ja ymmärsin että Taksvärkki tekee paljon muutakin kuin koulussa olevia keräyksiä.

Harjoittelujakson aikana tutustuin Taksvärkin toimintaan ja kampanjaan. Olen päässyt kokeilemaan monenlaisia juttuja, kuten päässyt kirjoittamaan erilaisia tehtäviä ja opin käyttämään Canvaa, jota en ole ennen käyttänyt ja paljon muuta. Pääsin myös pohtimaan erilaisia vaikuttamiskeinoja. Tehtävät olivat monipuolisia: joka päivä oppi ja pääsi tekemään jotain uutta.

TET-jaksoni aikana olen tutustunut Taksvärkin työntekijöihin ja heidän työtehtäviinsä.  Olen saanut kuulla heidän opinnoistaan ja urapoluistaan. Oli kiinnostavaa kuunnella, miten he ovat päätyneet Taksvärkkiin.  

Taksvärkissä on ollut mukava olla TET-harjoittelussa. Kaikki ovat olleet mukavia ja aamuisin on ollut kiva herätä uuteen päivään ajatellen, että oppii jotain uutta. Tämä viikko on ollut mukava ja silmiä avaava, mitä kaikkea Taksvärkissä tehdään.

Kuva ja teksti: Lotta (14 vuotta)