Kiitos Taksvärkki-keräykseen osallistuneille!

Kiitos kaikille Taksvärkki-keräykseen osallistuneille! Taksvärkissä puolustatte nuorten oikeuksia yhdessä muiden nuorten kanssa.

Tämän lukuvuoden Taksvärkki-kampanjassa sierraleonelaiset nuoret kertoivat kuinka muutosta tapahtuu, kun nuoret saavat äänensä kuuluviin. Tämän jutun kuvassa on 18-vuotias Mabinty. Tutustu hänen ja muiden sierraleonelaisten nuorten ajatuksiin Taksvärkki-kampanjan sivuilla. Taksvärkin ja suomalaisten nuorten tuen ansiosta he edistävät tasa-arvoa ja vammaisten osallisuutta sekä puuttuvat haitallisiin ja syrjiviin käytäntöihin.

Taksvärkki-keräys mahdollistaa Taksvärkin kehitysyhteistyöohjelman toteuttamisen kuudessa maassa. Sierra Leonessa yhteistyökumppanimme on CCYA, paikallinen järjestö, joka edistää nuorten osallisuutta ja oikeuksien toteutumista.

Juuri ennen kesälomaakin järjestettiin kouluilla vielä muutamia Taksvärkki-päiviä. Keräykseen on osallistuttu perinteisesti tekemällä päivä työtä ja lahjoittamalla saatu palkkio Taksvärkki-keräykseen. Oman tapahtuman järjestäminen on myös mahdollista. Tänä vuonna Taksvärkki-keräys oli eräällä koululla osana vapaaehtoistoiminnan kurssia.

Nyt meidän on aika kiittää osallistujia merkittävästä tuesta työllemme.

Suuri kiitos kaikille Taksvärkkiin osallistuneille yli 5300 nuorelle läpi Suomen, aina Rovaniemeltä Kemiönsaareen! Yhdessä muutamme maailmaa!