Ilmoittaudu Taksvärkkiin tai tilaa kouluvierailu

Taksvärkkikeräykseen 2022–2023 ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Voit myös tilata kouluvierailun. Kouluvierailut toteutetaan ryhmän tarpeiden ja opettajan toiveiden mukaan.

Toivomme ilmoittautumista vähintään viikkoa ennen Taksvärkkipäiväänne. Pyrimme lähettämään tilaamanne materiaalit kolmessa arkipäivässä, jonka jälkeen voit seurata postipaketin toimitusta seurantakoodin avulla. Kiireellisissä tapauksessa ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 (0) 50 341 5507.

Kouluvierailun voi tilata sekä luokkatilassa toteutettavana lähityöpajana että etätyöpajana. Tutustu työpajojen sisältöön tämän sivuston Oppitunnille-sivulla.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE TAKSVÄRKKI
”Kun sä pääset keskustelemaan vaikka ystävien ja perheen kanssa sulle tärkeistä asioista, niin se on jo vaikuttamista ja tosi tärkeätä. Vaikuttamisen keinoja on tosi monia, kaikki löytää kyllä sen omansa.” 
 
Ella, 16, Suomi

”Haluaisin luoda muutosta mediaprojektien avulla, esimerkiksi televisiossa, radiossa ja sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä kaikki käyttävät sosiaalista mediaa ja pidän siksi hyvin tärkeänä hyödyntää somea vaikuttamisessa.” 

Kutawila, 18, Sambia