Ilmoittaudu Taksvärkkiin tai tilaa kouluvierailu

Taksvärkki-keräys lukuvuonna 2023–2024 on päättynyt. Elokuussa 2024 julkaistaan uusi päivitetty Taksvärkki-kampanjan sivusto ja Taksvärkki-keräys 2024–2025.

Jos haluat ilmoittautua Taksvärkki-keräykseen jo ennen sitä, voit käyttää alla olevaa lomaketta tai lähettää viestin osoitteeseen ilmoittautuminen@taksvarkki.fiVoit myös tilata kouluvierailun. Kouluvierailut toteutetaan ryhmän tarpeiden ja opettajan toiveiden mukaan.

Toivomme ilmoittautumista hyvissä ajoin ennen Taksvärkki-päiväänne. Pyrimme lähettämään tilaamanne materiaalit viikon kuluessa, jonka jälkeen voit seurata postipaketin toimitusta seurantakoodin avulla. Kiireellisessä tapauksessa ota yhteyttä puhelimitse numeroon +358 (0) 50 341 5507.

Kouluvierailun voi tilata sekä luokkatilassa toteutettavana lähityöpajana että etätyöpajana. Tutustu työpajojen sisältöön tämän sivuston Oppitunnille-sivulla.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE TAKSVÄRKKI
Mamie.

“Aina välillä kutsun kaikki kyläni nuoret koolle ja kerron heille, että tyttöjen koulutus on tärkeintä. Haluan viedä yhteisööni kaiken sen, mitä olen oppinut ihmisoikeuksista.”  

Mamie, 15, Sierra Leone

Fatu.

”Kun onnistun vaikuttamalla, se antaa minulle voimaa ja halua vaikuttaa lisää.” 

Fatu, 15, Sierra Leone