Vapaaehtoiseksi Sierra Leoneen tai Mosambikiin?

Haluatko vahvistaa nuorten elämänhallintataitoja Sierra Leonessa, puolustaa ihmisoikeuksia Filippiineillä tai tukea päiväkodin toimintaa Perussa? Kiinnostaako 6-12 kuukauden vapaaehtoistyö kehitysyhteistyön parissa Afrikassa, Aasiassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Onko sinulla osaamista jaettavaksi asti? Haluatko oppia ja kokea uutta? Lähde Etvo-vapaaehtoiseksi!

Haku vuoden 2015 Etvo-vapaaehtoistyöpaikkoihin on nyt käynnissä ja jatkuu 1. syyskuuta saakka.

Tarjolla on 20 paikkaa 13 eri maassa. Vapaaehtoistyötä tehdään kehitysyhteistyön parissa suomalaisten kansalaisjärjestöjen paikallisissa kumppanijärjestöissä.

Tällä kertaa Etvo-ohjelmassa on mukana kaksi paikkaa Taksvärkki ry:n kumppanijärjestöissä: Sierra Leoneen haetaan ensimmäistä kertaa Etvo-vapaaehtoista ja Mosambikiin pääsee jo neljäs vapaaehtoinen.
Vapaaaehtoistyö on omakustanteista. Hakijoilta edellytetään vähintään 22 vuoden ikää – yläikärajaa ei ole. Etvo-vapaaehtoistyö on tarkoitettu eri elämäntilanteissa ja -vaiheissa oleville ihmisille.
 
· Tutustu vuoden 2015 vapaaehtoistyöpaikkoihin täällä.
· Lue lisää hakuohjeista täällä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mikä Etvo?
Etvo on Kepa ry:n vapaaehtoisohjelma. Kaikki työtä tarjoavat järjestöt ovat Kepan suomalaisten jäsenjärjestöjen paikallisia yhteistyökumppaneita.

“Paras kokemus ikinä”
Etvo-vapaaehtoisuusajasta vapaaehtoiset ovat saaneet käytännön työelämätaitoja raportoinnista esiintymiskokemukseen ja opetusmateriaalien suunnittelusta viestintäosaamiseen. Lisäksi vapaaehtoisaika on antanut uusia näkökulmia, epävarmuuden sietokykyä sekä lisännyt itseluottamusta.

Katso kuvia maailmalta Etvon Flickristä.
Katso Etvon videoita Youtubesta.
Tutustu muihin vapaaehtoisten kokemuksiin Etvo-ohjelmasta täällä.

Lisätietoja antavat:
Etvo-koordinaattori Anni Vihriälä, anni.vihriala(at)kepa.fi, 050 317 6689
Taksvärkki ry:n tiedottaja Pamela Arslan, pamela.arslan(at)taksvarkki.fi, 09 5845 5505
Taksvärkki ry:n ohjelmasuunnittelija Senja Väätäinen-Chimpuku, senja.vaatainen(at)taksvarkki.fi, 09 5845 5502

Kuvat: Pamela Arslan ja Caroline Moinel