Uusi puheenjohtaja Taksvärkin puikkoihin

Taksvärkki ry:n vuoden 2018 uusi hallitus kokoontuu ensi viikolla ensimmäistä kertaa. Samalla aloittaa uudessa pestissään myös puheenjohtaja Tarja Työläjärvi. Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:tä edustavalle Tarjalle Taksvärkin hallituksessa työskentely on jo entuudestaan tuttua hommaa.

“Odotan innolla tulevaa vuotta. 50-vuotisjuhlavuotenamme on muisteltu menneitä vuosikymmeniä ja niistä voi oppia ainakin sen, että eteenpäin on katsottava tilanteesta riippumatta. Uudessa 2018 hallituksessamme onkin paljon uutta voimaa ja sopivasti kokemustakin.”

”Järjestökenttä on ollut isoissa muutoksissa viime vuosina, mutta luotan siihen, että Taksvärkin ainutlaatuista työtä tarvitaan edelleen”, pohtii Taksvärkin uusi puheenjohtaja tulevaa vuotta.

”Opettajana jaan Taksvärkin ajatuksen nuorten oman yritteliäisyyden ja aktiivisen kansalaisuuden tukemisesta. Globaaliin oikeudenmukaisuuteen kasvattaminen tarvitsee opettajien ja koulujen tueksi myös järjestöjen tärkeää kokemusta ja osaamista.”

DSC_0349
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taksvärkin hallituksessa istuu tänä vuonna edustajia kuudesta jäsenjärjestöstämme. SOOLin lisäksi mukana ovat Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf, Nuori kirkko ry, Suomen Sadankomitea ry, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry ja Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry.