Hae Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen kouluttajaksi!

Haluatko oppia lisää globaalikasvatuksesta ja saada kokemusta järjestötyöstä? Tutustua Malawin nuorten arkeen ja lapsen oikeuksiin? Saada opetus-, ohjaus- ja esiintymiskokemusta kouluvierailijana?
 
Taksvärkki ry hakee vapaaehtoisia globaalikasvatuksen kouluttajia lukuvuodeksi 2017–2018.
 
Globaalikasvatuksen kouluttajana:

• perehdyt globaalikasvatuksen menetelmiin ja materiaaleihin sekä opit nuoriin liittyvistä globaaleista kehityskysymyksistä
• vierailet peruskouluissa, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa pitämässä toiminnallisia oppitunteja ja työpajoja Taksvärkki-kampanjan teemoista ja lapsen oikeuksista
• osallistut maksuttomaan koulutusviikonloppuun 11.–13.8.2017, ja halutessasi lisäkoulutuksiin syksyn ja kevään aikana.
 
Uuden Taksvärkki-kampanjan aiheena ovat Malawin nuoret ja erityisesti tyttöjen yhteiskunnallisen osallisuuden vahvistaminen, koulutus ja tasa-arvo. Kampanjaan ja lapsen oikeuksiin liittyviä eripituisia kouluvierailuja tehdään koko Suomen alueella pääasiassa arkipäivisin ja kouluaikaan. Kouluvierailuja voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi.
 
Kouluvierailujen ohella:

• saat arvokasta työkokemusta järjestö-, globaalikasvatus- ja nuorisotyöstä
• saat koulutuskokemusta ja kehität ohjaus- ja esiintymistaitojasi
• tutustut suomalaisen kehitysyhteistyöjärjestön toimintaan
• tapaat Taksvärkki ry:n vapaaehtoisia eri puolilta Suomea ja
• saat todistuksen vapaaehtoistyöstäsi.
 
Vapaaehtoisena sitoudut toimintaan ja pidät vähintään seitsemän oppituntia tai työpajaa lukuvuoden 2017–2018 aikana. Vapaaehtoinen voi itse valita, millä alueella haluaa tehdä kouluvierailuja. Vierailuista maksetaan osapäiväraha ja matka- ja materiaalikulut korvataan. Globaalikasvatuksen kouluttajana toimiminen sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.
 
Kiinnostuitko? Kysy lisää tai lähetä meille 6.6. mennessä motivaatiokirjeesi, jossa kerrot itsestäsi ja taustastasi sekä siitä, miksi haluat mukaan. Motivaatiokirjeet ja lisätiedot:
 
Anna Kivimäki
globaalikasvatuksen suunnittelija
anna.kivimaki@taksvarkki.fi
050-348 5668