Tuulahdus Guatemalaa Taksvärkin toimistolla

Espanjan kieli raikaa tätä nykyä Taksvärkin toimistolla, sillä olemme saaneet kahdeksi ja puoleksi kuukaudeksi guatemalalaisen vahvistuksen seitsemän hengen työporukkaamme!

Uusi vapaaehtoisemme, 25-vuotias Gael Dhaenens on Taksvärkin guatemalalaisen kumppanijärjestön, lasten ja nuorten oikeuksia ajavan PAMIn työntekijä. Hän on ollut mukana PAMIn toiminnassa vuodesta 2005 ja työskenteli Taksvärkin rahoittaman kehitysyhteistyöhankkeen paikalliskoordinaattorina vuosina 2009–2011. Gael on tullut Suomeen Kepan koordinoiman Etelän vapaaehtoisohjelman kautta. Hän työskentelee Taksvärkin toimistolla Helsingissä elokuun puolivälistä lokakuun loppuun sekä vierailee kouluissa eri puolilla Suomea kertomassa Guatemalasta ja PAMIn työstä.

Ensimmäisten Suomen-viikkojen aikana Gael on ehtinyt niin rantasaunaan ja mustikkametsään kuin kokouksiin sidosryhmien kanssa ja vapaaehtoisten koulutusviikonloppuun. “Minut on otettu Suomessa vastaan lämpimästi ja olen tuntenut oloni kotoisaksi ja turvalliseksi. Aikatauluni on ollut melkoisen kiireinen ensimmäisestä päivästä lähtien. Olenkin ehtinyt lyhyessä ajassa nähdä ja oppia paljon”, kertoo Gael blogissaan, jossa hän kertoo seikkailuistaan, uusista kokemuksista ja arjen kommelluksista Suomessa.

¡Bienvenido, Gael!