Tule globaalikasvatuksen kouluttajaksi – vielä ehtii mukaan etäperehdytykseen! 

Kouluvierailuiden suuren kysynnän vuoksi haemme vahvistusta globaalikasvatuksen kouluttajien porukkaamme! Kiinnostaako sinua tehdä mielekästä vapaaehtoistyötä nuorten oikeuksien ja osallisuuden eteen? Hae nyt! 
 
Globaalikasvatuksen kouluttajana pääset ohjaamaan toiminnallisia työpajoja kouluissa nuorten vaikuttamisen, mediakasvatuksen ja lapsen oikeuksien teemoista. Taksvärkin nykyinen vapaaehtoinen kouluttaja Tiia Tuomisto pitää työpajojen ohjaamista erityisen mielekkäänä tehtävänä, sillä kouluttajana pääsee näkemään lasten ja nuorten innostuksen aiheisiin ja huomaa, miten he aidosti kokevat työpajojen teemat tärkeinä. Toki kouluttajana oppii myös paljon itsestään. Esimerkiksi Tiia kertoo: “Olen saanut vähennettyä esiintymisjännitystäni ja oppinut sanoittamaan ajatuksiani paremmin ja selkeämmin. Olen tietenkin oppinut myös Taksvärkin teemoista ja saanut lisää tietoa lasten ja nuorten ajatuksista sekä kansainvälisellä että suomalaisella tasolla. Lisäksi on ollut antoisaa tutustua muihin kouluttajiin, jotka ovat myös kiinnostuneita globaalikasvatuksen aiheista”. 

Globaalikasvatuksen kouluttajille tarjoamme: 

  • Koulutuksen tehtävään ja valmiit materiaalit työsi tueksi 
  • Mahdollisuuden edistää Taksvärkin ydintavoitetta nuorten oikeuksien ja osallisuuden toteutumisesta kaikkialla maailmassa 
  • Arvokasta kokemusta järjestötyöstä ja nuorten ohjaamisesta 
  • Mahdollisuuden tutustua ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa eri puolilta Suomea 
  • 20 euron suuruisen osapäivärahan jokaisesta ohjatusta työpajasta 

 
Enemmän tietoa työnkuvasta löydät täältä. Haemme erityisesti ruotsinkielen taitoisia sekä Oulussa ja pääkaupunkiseudulla asuvia vapaaehtoisia. Perehdytys tehtävään järjestetään etänä lauantaina 15.10. kello 11–14, joten vielä ehtii mukaan! Lähetäthän viimeistään 12.10.2022 lyhyen motivaatiokirjeesi tai videohakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluat mukaan.

Kannustamme eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan tehtävään. Kysy rohkeasti lisätietoja Taksvärkin globaalikasvatuksen suunnittelijalta Auralta! 
 
Hakemukset ja lisätiedot: 
Aura Alarto 
globaalikasvatuksen suunnittelija 
aura.alarto@taksvarkki.fi 
050 348 5668