Tervetuloa uusien iltaan 24.8.!

Haluaisitko tavata uusia ihmisiä, maistella länsiafrikkalaista ruokaa ja tutustua Taksvärkin vapaaehtoistoimintaan paremmin? Tule viettämään kanssamme uusien iltaa 24.8. Taksvärkin toimistolle!

Taksvärkin uutta Olet vaikuttava -kampanjaa myötäillen iltamme on Länsi-Afrikka ja Sierra Leone -teemainen. Hyvän ruuan ja yhdessäolon lisäksi tutustumme videoiden muodossa sierraleonelaisiin nuoriin vaikuttajiin. Tässä rennossa tapahtumassa pääset tutustumaan siihen, millaisia vaikuttamismahdollisuuksia vapaaehtoistyö Taksvärkissä voi sinulle tarjota ja kuulet lisää tekemästämme työstä. Haluaisitko kenties kuulla, mitä Taksvärkin globaalikasvatuksen kouluttajat tekevät? Vai olisiko globaalikasvatuksen työryhmään osallistuminen enemmän sinun juttusi?

Taksvärkki on kaksikielinen järjestö ja tarjoamme monipuolisia vapaaehtoistyömahdollisuuksia niin suomeksi kuin ruotsiksikin. Myös uusien ilta on kaksikielinen tapahtuma. Tule sellaisena kuin olet! Riittää, että sinulta löytyy kiinnostusta oikeudenmukaisemman maailman rakentamiseen yhdenvertaisuuden ja koulutuksen kautta.

Tapahtuma on kaikille vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille tarkoitettu ja maksuton. Tapahtumapaikassa on valitettavasti puutteita esteettömyydessä. Taksvärkin kaikissa tapahtumissa toimitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti. Jos koet tapahtumassa häirintää, otathan yhteyttä tapahtumassa paikalla oleviin työntekijöihimme.

Huom! Haluamme varmistaa, ettemme tuota ruokahävikkiä. Jos siis haluat osallistua ruokailuun, ilmoitathan asiasta meille alla olevan lomakkeen kautta 16.8. mennessä. Voit osallistua tapahtumaan, vaikka et osallistuisikaan ruokailuun. Tällöin ilmoittautumista ei vaadita. Ruokailu on osallistujille maksuton ja pyrimme ruuan kasvispainotteisuuteen.

Nähdään pian!

P.S. Järjestämme toisen globaalikasvatuksesta kiinnostuneiden uusien illan Oulussa 5.10. Seuraa viestintäkanaviamme saadaksesi lisätietoa pian!


Mitä: Taksvärkin uusien ilta vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille!
Milloin: torstaina 24.8. Ruokailu klo 17:30-18:15, tämän jälkeen siirrymme illan muuhun ohjelmaan. Olethan siis paikalla viimeistään 18:15.
Missä: Taksvärkki ry:n toimistolla Globaalikeskuksessa osoitteessa Siltasaarenkatu 4, 7. kerros, 00530 Helsinki.
Kenelle: Kaikille Taksvärkin toiminnasta kiinnostuneille!
Miksi: Koska oikeudenmukaisemman maailman rakentaminen alkaa pienistä askelista ja yhteistyöstä!
Ruokailuun ilmoittautuminen: https://forms.office.com/e/rt4HPHUXPJ