Taksvärkki valloittaa Educa-messut

Taksvärkki on jälleen mukana Suomen suurimmassa opetus- ja kasvatusalan tapahtumassa Educa-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 23.-24.1. Taksvärkin löytää Kansalaisvaikuttamisen torilta, jossa olemme yhdessä muiden globaalikasvatusta tekevien kansalaisjärjestöjen kanssa. Ständiltämme voi tulla hakemaan tietoa ja vinkkejä uuden opetussuunnitelman mukaiseen globaalikasvatustyöhön.

Vapaaehtoiset kansainvälisyyskouluttajamme kertovat mielellään Taksvärkin toiminnallisista työpajoista, joissa keskitytään nuorten elämään ja haasteisiin eri puolilla maailmaa. Kojullamme voi esimerkiksi tutustua tämän lukuvuoden Arjen idolit-kampanjaan, jonka tähtinä toimivat sambialaiset ja kenialaiset katulapset ja -nuoret.

Taksvärkki tarjoaa Educassa myös globaalikasvatusta tukevia menetelmäoppaita ja materiaaleja. Taksvärkin ständiltä voi esimerkiksi tilata toiminnallisen työpajan omaan kouluun. Kansalaisvaikuttamisen torin yhteiseen olohuoneeseen voi puolestaan tulla hengähtämään hetkeksi messuhumun keskellä ja lataamaan akkuja Lataamoon.

Nähdään Educassa!