Taksvärkki ry:n uusi hallitus aloitti tehtävässään

Taksvärkki ry:n uusi hallitus vuodelle 2013 on aloittanut tehtävässään tammikuussa. Hallituksen puheenjohtajana toimii Sini Korpinen Suomen Lukiolaisten Liitosta ja varapuheenjohtajina Elise Kyttä Nuorten Keskuksesta sekä Olli-Pekka Koljonen Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry:stä. Lisäksi hallituksessa on jäseninä edustajia myös seuraavista Taksvärkki ry:n jäsenjärjestöistä: Suomen Rauhanliitto, Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf, Akava ja Suomen Sadankomitea ry.

Hallituksen puheenjohtaja Sini Korpinen odottaa hallituskaudelta Taksvärkki ry:n ja opiskelijajärjestöjen suhteen tiivistämistä. “Myös oman roolimme ja tehtävämme kirkastaminen suhteessa muihin päivätyökeräyksiä järjestäviin toimijoihin on tärkeää”, pohtii Sini. “Terävämpää viestiä ja ihmisten herättelyä on luvassa!”

Sini Korpinen on Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri, jolla on paljon kokemusta sekä luottamus- että toimihenkilönä toimimisesta. Sini on aiemmin toiminut muun muassa Suomen Nuorisovaltuustojen Liitossa ja Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:ssä.

“Vaikka meillä on Suomessa omat haasteemme, ei se voi merkitä sisäänpäin kääntymistä ja selän kääntämistä muulle maailmalle. Eikä kehitysapu ole pelkästään sitä, että kärsivän näköisiä lapsia autetaan. Tärkeää on se, että autettavaan yhteisöön onnistutaan jättämään paitsi jälki, myös ote tulevaan – meidän tehtävämme ei ole syöttää lusikalla, vaan tuoda toivoa, että parempaakin on!”, Sini muistuttaa.