Taksvärkki ry hakee toiminnanjohtajaa

Tule mukaan muuttamaan maailmaa nuorten kanssa! Haemme Taksvärkki ry:n toiminnanjohtajaksi taitavaa, kokenutta ja monipuolista järjestöosaajaa. 

Toiminnanjohtajana vastaat taloudesta, toiminnasta ja henkilöstöstä kokonaisuutena. Toiminnanjohtajana pääset kehittämään järjestöämme eteenpäin ja toteuttamaan laadukasta kehitysyhteistyötä ja globaalikasvatusta yhdessä järjestön muiden työntekijöiden, hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa.

Etsimme taitavaa henkilöstöosaajaa, joka hallitsee myös talouden pitkäjänteistä suunnittelua ja on valmis viemään rahoitusmahdollisuuksia aktiivisesti eteenpäin. Haluamme innokkaan, järjestömme arvoihin sitoutuneen ja strategiseen ajatteluun kykenevän henkilön. 

Edellytämme hakijalta: 

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa 
  • Kokemusta henkilöstöjohtamisesta 
  • Talousosaamista 
  • Projektinhallinta- ja raportointikokemusta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista 

Arvostamme lisäksi: 

  • Kokemusta globaalikasvatuksesta 
  • Kokemusta ohjelmamuotoisesta kehitysyhteistyöstä  
  • Kokemusta järjestöjohtamisesta 
  • Kokemusta eri rahoitusinstrumenteista, erityisesti ulkoministeriön hanke- ja ohjelmatuesta 
  • Varainhankinnan osaamista 

Tarjoamme vaikuttamismahdollisuuksia järjestön kehittämiseen ja mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Tarjoamme työyhteisön, jossa jaettu asiantuntijuus on osa arkea. 

Työtä tehdään pääasiassa Taksvärkin toimistolla Helsingissä. Tällä hetkellä teemme etätyötä vallitsevan tilanteen ja kansallisten ohjeistusten mukaisesti. Työ sisältää matkustamista ja noin kerran kuussa työtä iltaisin. Taksvärkissä on töissä tällä hetkellä viisi kokoaikaista ja yksi osa-aikainen työntekijä toiminnanjohtajan lisäksi ja ajoittain harjoittelijoita ja projektityöntekijöitä. 

Toiminnanjohtaja työskentelee kokonaistyöajassa ja hänelle sovitaan sopimuspalkka hänen aloittaessaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.  

Hakuaika tehtävään päättyy 21.9.2021. Haastattelut järjestetään viikoilla 39–40 iltaisin klo 16–20 Helsingin Hakaniemessä tai tarvittaessa etäyhteyksin. 

Uusi toiminnanjohtaja aloittaa tehtävässään 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan marraskuun aikana. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo Taksvärkki ry:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Työläjärvelle osoitteeseen puheenjohtaja@taksvarkki.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi. 

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Taksvärkin nykyisessä toimistossa on puutteita esteettömyydessä. Kysy tarvittaessa lisätietoja. 

Nykyinen toiminnanjohtaja Lauri Peltonen antaa tehtävänkuvasta tarvittaessa lisätietoja puhelimitse. Voit soittaa torstaina 16.9. klo 15.00–16.00 puhelinnumeroon 040 848 0905.

Hallituksen puheenjohtaja Tarja Työläjärvi antaa tehtävästä ja hakuprosessista tarvittaessa lisätietoja. Voit soittaa maanantaina 13.9. tai keskiviikkona 15.9. klo 16.00–17.00 puhelinnumeroon 044 346 2567 tai lähettää sähköpostia puheenjohtaja@taksvarkki.fi.

Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen tukenut kehitysyhteistyöhankkeita, tehnyt globaalikasvatusta ja järjestänyt Taksvärkkikeräyksiä. Vuoden 2014 alusta alkaen olemme toimineet ulkoministeriön ohjelmatuen piirissä.