Taksvärkki ry hakee globaalikasvatuksen ja viestinnän harjoittelijaa

Etsimme korkeakouluharjoittelijaa Taksvärkki ry:n viestinnän ja globaalikasvatuksen tiimiin Helsinkiin. Harjoittelija työskentelee globaalikasvatuksen suunnittelijoiden ja tiedottajan ohjauksessa. Tarkat työtehtävät määräytyvät harjoittelijan taitojen ja toiveiden mukaan.

Harjoittelijan tehtäviä ovat mm.: 

  • Toiminnallisten globaalikasvatuksen etä- tai lähityöpajojen ohjaaminen kouluissa
  • Viestinnän avustavat tehtävät kuten sisällöntuotanto verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • Muut globaalikasvatuksen avustavat tehtävät 

Toivomme, että harjoittelijalla on hyvä ote itsenäiseen työhön ja oman työn aikatauluttamiseen. Arvostamme tietämystä ja/tai kiinnostusta globaalikasvatuksen teemoista. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä tai opettamisesta on hyödyksi työn suorittamisessa. Toivomme harjoittelijalta sujuvaa kynää ja sosiaalisen median osaamista. Laskemme eduksi myös vapaaehtoistyö- ja järjestökokemuksen.

Harjoittelijalla tulee olla käytössään oman oppilaitoksensa myöntämä korkeakouluharjoittelutuki. Harjoittelusta maksettava palkka 1250 e/kk muodostuu korkeakoulun maksamasta harjoittelutuesta ja työnantajan osuudesta.

Harjoittelun pituus on 3 kk. Harjoittelijan toivotaan aloittavan 20.9., mutta ajankohta on neuvoteltavissa. Työtä tehdään vallitsevan tilanteen mukaisesti sekä Taksvärkin toimistolla Helsingissä että etänä kotona.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.9. osoitteeseen aura.alarto@taksvarkki.fi. Otsikoithan viestisi seuraavasti: ”Hakemus harjoittelijaksi / Oma nimesi”.
Haastattelut järjestetään viikolla 37.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolten edustajia, vammaisia sekä eri kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Tarjoamme mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia ja kehittää uutta kanssamme. Helsingissä Hakaniemessä sijaitsevassa toimistossamme on puutteita esteettömyydessä. 

Harjoittelua koskeviin kysymyksiin vastaa: 
globaalikasvatuksen suunnittelija Aura Alarto, 050 348 5668 Soittoajat: pe 3.9. klo 10–11 ja ti 7.9. klo 13–14. 


Taksvärkki ry on nuorten oma kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatusjärjestö. Taksvärkki ry on vuodesta 1967 alkaen järjestänyt Taksvärkki-keräyksiä ja tukenut lasten ja nuorten oikeuksia edistäviä kehitysyhteistyöhankkeita. Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia, ja kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Ohjaamme vuosittain satoja toiminnallisia globaalikasvatuksen työpajoja peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille, koulutamme kasvatusalan ammattilaisia globaalikasvatuksen teemoista ja tuotamme materiaalia opetussuunnitelmien mukaisen globaalikasvatuksen tueksi.