Taksvärkki ry Educa-messuilla Helsingissä

Suomen johtava valtakunnallinen opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, Educa 2014, järjestetään 24.-25.1.2014 Helsingin Messukeskuksessa.

Taksvärkki ry on taas mukana Educa-messuilla, joille on yleisöllä vapaa pääsy. Taksvärkin ständillä on tarjolla tietoa toiminnallisista kouluvierailuista ja globaalikasvatuksesta, valmiita oppimateriaaleja opettajille, menetelmäoppaita ja tietoa Sierra Leonen nuorten haaveista ja haasteista. Uutuutena valokuvia ja tekstejä tarinoiksi yhdistävän Fotonovelan menetelmäopas. Myös djembe rummun soittamista pääsee messuilla kokeilemaan!

Kansalaisvaikuttamisen tori

Taksvärkki ry on messuilla mukana Kansalaisvaikuttamisen torilla, jolla kansalaisjärjestöt tarjoavat opettajille ja kasvattajille tietoa, opetusmenetelmiä ja asiantuntijapalveluita. Tarjottavat menetelmät ja materiaalit tukevat opetussuunnitelmien tavoitteita.
Kansalaisvaikuttamisen torilla voi tutustua kymmeniin järjestöihin, jotka työskentelevät muun muassa ihmisoikeuksien, lasten hyvinvoinnin, nuorten osallistumisen ja globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta.

Nähdään Educassa!