Taksvärkki ja globaalikasvatus Educa-messuilla

Haluatko tuoda lisää globaalikasvatusta luokkaasi? Etsitkö uusia sisältöjä tai käsittelytapoja oppitunneille? Tarvitsetko opetusmateriaaleja lapsen oikeuksien, kriittisen medialukutaidon tai nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen käsittelyyn?

Tule tapaamaan globaalikasvatuksen asiantuntijoita Taksvärkki ry:n ständille Educa-messuilla! Messupisteemme 6N84 sijaitsee Kansalaisvaikuttamisen torilla, jonka jaamme 28 muun järjestön kanssa. Suuntaa kohti Visio-lavaa, niin löydät varmasti meidät ja Kansalaisvaikuttamisen torin.

Messupisteellämme on tarjolla muun muassa menetelmäoppaita, tietoa käynnissä olevasta Nepaliin suuntaavasta Mielen vapaus -kampanjasta ja Taksvärkki-keräyksestä sekä Lukurallista, joka keskittyy lukutaidon edistämiseen. Taksvärkki ry:n pisteellä voit myös osallistua arvontaan ja tehdä itsellesi lapsen oikeuksien rintamerkin. Paikalla on tavattavissa myös globaalikasvatuksen kouluttajiamme, joilta kuulet lisää esimerkiksi maksuttomista kouluvierailuistamme. Esittelemme mielellämme toimintaamme!

Tule tutustumaan, hakemaan laadukkaat opetusmateriaalit ja kuulemaan tarjoamistamme palveluista. Nähdään Educassa!

Kansalaisvaikuttamisen tori logo.
29 järjestöä esittelee toimintaansa opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille Kansalaisvaikuttamisen torilla Educa-messuilla tammikuussa 2020.