Oppimassa harjoittelussa

Nimeni on Shila Ghimire. Olen kotoisin Nepalista. Nepali on minun äidinkieleni. Minä olen asunut Suomessa yhdeksän kuukautta. Opiskelen suomen kieltä. Minä olen harjoittelija Taksvärkki ry:ssä ja Rauhankasvatusinstituutti ry:ssä. Kieliharjoitteluni oli kaksi viikkoa pitkä. Harjoitteluni oli tosi kiinnostava.
 
shila
 
Minä olen tosi iloinen, että sain tilaisuuden työskennellä Taksvärkin ja Rauhankasvatusinstituutin kanssa. Tämä on hyvää kokemusta. Kaikki ovat todella avuliaita ja ystävällisiä. Jokainen auttaa minua kun tarvitsen neuvoa. Minä opin paljon uusia sanoja. Minä myös sain kokemusta Suomen työelämästä ja kulttuurista. Kaiken kaikkiaan harjoittelu oli loistava.

Jokainen päivä oli todella mielenkiintoinen. Joka päivä opin jotain uutta. Minä sain tavata erilaisia ihmisiä. Taksvärkin ja Rauhankasvatusinstituutin hankkeet ovat tosi kiinnostavia, koska ne tekevät erilaisia hankkeita maailmaa parantaakseen.

Minä haluaisin tulevaisuudessa työskennellä tallaisessa paikassa, jossa minä saan mahdollisuuden työskennellä monipuolisella alalla.
 
shilaanna
 
 
Teksti ja kuvat: Shila Ghimire