Maailma tulee kouluun

Maailma tulee nyt opettajankoulutuslaitoksille!

Globaalikasvatusta tekevät järjestöt järjestävät eri puolilla Suomea yhteistyössä opettajankoulutuslaitosten kanssa Maailma koulussa -seminaareja, joiden tarkoituksena on kertoa globaalikasvatuksesta ja järjestöyhteistyön mahdollisuuksista tuleville opettajille. Taksvärkki ry on ollut vahvasti mukana yhteistyössä jo vuosien ajan.

Seminaaripäivät antavat eväitä ilmiökeskeiseen globaalikasvatuksen toteuttamiseen uusiutuvan opetussuunnitelman valossa. Päivään kuuluu teorialuento ja toiminnallisia, käytännön työkaluja opetustyöhön tarjoavia työpajoja. Taksvärkki ry:n työpajoissa osallistujat ovat mm. tutustuneet osallistaviin menetelmiin, joiden avulla voi käsitellä lapsen oikeuksia globaalista näkökulmasta.

Seminaareihin ovat tervetulleita paitsi opettajaksi opiskelevat, myös opettajan ammatissa jo toimivat ja muut aiheesta kiinnostuneet sikäli, kuin vapaita paikkoja riittää.

Syksyllä 2014 järjestetään Maailma koulussa -seminaarit Raumalla (21.10.), Joensuussa (12.11.) ja Helsingissä (24.11.). Keväällä tullaan järjestämään lisää tilaisuuksia. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.