Lähde vapaaehtoiseksi Nepaliin tai Mosambikiin

Haluatko olla mukana tukemassa kyläkoulujen oppilaskuntatoimintaa Nepalissa tai nuorten elämänlaadun parantamista Mosambikissa? Kiinnostaako 6-12 kuukauden vapaaehtoistyö kehitysyhteistyön parissa Afrikassa, Aasiassa tai Latinalaisessa Amerikassa? Onko sinulla osaamista jaettavaksi asti? Haluatko oppia ja kokea uutta? Lähde Etvo-vapaaehtoiseksi!

Haku vuoden 2016 Etvo-vapaaehtoistyöpaikkoihin on nyt käynnissä ja jatkuu 1. syyskuuta saakka.

Tarjolla on 20 paikkaa 11 eri maassa. Vapaaehtoistyötä tehdään kehitysyhteistyön parissa suomalaisten kansalaisjärjestöjen paikallisissa kumppanijärjestöissä.

Tässä haussa Etvo-ohjelmassa on mukana kaksi paikkaa Taksvärkki ry:n kumppanijärjestöissä: Nepalissa alkaa uusi hanke vanhan kumppanimme ECCA:n kanssa ja Mosambikiin pääsee jo neljäs vapaaehtoinen töihin ASSCODECHA-järjestöön.

· Tutustu vuoden 2016 vapaaehtoistyöpaikkoihin täällä.
· Lue lisää hakuohjeista täällä.

IMG_0414
 
Vapaaehtoistyö on omakustanteista. Hakijoilta edellytetään vähintään 22 vuoden ikää – yläikärajaa ei ole. Etvo-vapaaehtoistyö on tarkoitettu eri elämäntilanteissa ja -vaiheissa oleville ihmisille.

Mikä Etvo?
Etvo on Kepa ry:n vapaaehtoisohjelma. Kaikki työtä tarjoavat järjestöt ovat Kepan suomalaisten jäsenjärjestöjen paikallisia yhteistyökumppaneita.

”Paras kokemus ikinä”
Etvo-vapaaehtoisuusajasta vapaaehtoiset ovat saaneet käytännön työelämätaitoja raportoinnista esiintymiskokemukseen ja opetusmateriaalien suunnittelusta viestintäosaamiseen. Lisäksi vapaaehtoisaika on antanut uusia näkökulmia, epävarmuuden sietokykyä sekä lisännyt itseluottamusta.

Katso kuvia maailmalta Etvon Flickristä.
Tutustu muihin vapaaehtoisten kokemuksiin Etvo-ohjelmasta.
 
Lisätietoja antavat:
Etvo-koordinaattori Anni Vihriälä, anni.vihriala(at)kepa.fi, 050 317 6689
Taksvärkki ry:n tiedottaja Pamela Arslan, pamela.arslan(at)taksvarkki.fi, 09 5845 5505

 
Kuvat: Pamela Arslan ja ASSCODECHA