KAPUA Guatemalaan!

Nyt on tarjolla ainutlaatuisia kokemuksia rohkeille ja reippaille! Hyväntekijä-seikkailija-joukkuepelaaja saa nimittäin paikan KAPUA Guatemala -tiimissä.

Haussa 15-henkiseen KAPUA Guatemala -ryhmään on tavallisia, eri-ikäisiä ja erilaisia suomalaisia, joita yhdistää halu kerätä varoja kehitysmaiden tukemiseksi sekä kavuta Guatemalan korkeimmille kukkuloille.

Mukaan voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, kehitysmaiden auttamisesta kiinnostuneet henkilöt. Kykyä itsenäiseen varainhankintaan edellytetään sekä valmiutta esiintyä julkisesti Kapuan puitteissa. Riittävää fyysistä kuntoa tai halua kohottaa kuntoa ennen matkaa arvostetaan. Aiempaa vuorivaelluskokemusta ei tarvitse olla matkalle osallistuakseen.

Kapuajana pääset paikan päälle tutustumaan Taksvärkin kehitysyhteistyöhankkeen arkeen Guatemalassa, jossa tavoitteena on parantaa nuorten yhteiskunnallisia vaikutusmahdollisuuksia sekä lisätä heidän osallistumistaan nuorten asioita koskevaan päätöksentekoon. Edistääkseen lasten ja nuorten oikeuksien toteutumista, nuoret saavat koulutusta, jonka aiheita ovat yhteiskunta, kansalaistaidot ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen.

Lähetä hakemuksesi 22.6.2012 mennessä osoitteessa www.kapua.fi !

Kapua kerää varoja kiipeämällä vuorelle. Vuodesta 2006 lähtien Kapua on kerännyt yli 250 000 euroa ihmisten ja luonnon tukemiseksi eri kehitysyhteistyöhankkeiden kautta. KAPUA Guatemala -hankkeen taustajärjestöinä toimivat Taksvärkki ry, Väestöliitto ja Kynnys ry.