Hei nuori vaikuttamisesta kiinnostunut someosaaja!

Etsimme kahta Helsingin kaupungin kesätyöseteliin oikeutettua kesätyöntekijää tuottamaan materiaalia Taksvärkin viestintään. Kesätyöntekijöiden tehtävänä on erityisesti sisällön tuottaminen järjestön somekanaviin (TikTok, Instagram).

Olet tehtävään sopiva henkilö, jos olet kiinnostunut somettamaan muille nuorille vaikuttamiseen ja yhdenvertaisuuteen liittyvistä teemoista. Arvostamme heittäytymiskykyä ja esiintymisintoa, sillä toivoisimme kesätyöntekijöiden olevan valmiita esiintymään videoilla. Myös kielitaito on tässä työssä plussaa (esim. ruotsi, englanti). Jos sinulla on kiinnostusta kuvittamiseen, voimme sisällyttää myös siihen liittyviä työtehtäviä kesätyöjaksoon.

Työjakson aikana pääset oppimaan globaalikasvatuksen teemoista ja viestinnästä. Pääset myös pohtimaan, miten nuoret voivat puuttua epäkohtiin ja saada aikaan positiivista muutosta.

Työ sijoittuu ajalle 5.6.–16.6.2023 ja työaika on yhteensä 60 tuntia (30 tuntia viikossa). Töitä tehdään kahden viikon ajan maanantaista perjantaihin klo 9–15:30.

Työpaikkana toimii pääasiassa Taksvärkin toimisto, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Tilanteen vaatiessa työtä saatetaan tehdä myös etänä.

Kesätyöntekijän palkka on 400 euroa. Kesätyöntekijöiksi valittavilta henkilöiltä edellytetään Helsingin kaupungin kesäseteliä. Voit katsoa, oletko oikeutettu kesätyöseteliin Helsingin kaupungin sivuilta.

Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm.:

  • Some- ja muun viestintämateriaalien tuottaminen Taksvärkin teemoista. Viestinnän aiheina ovat erityisesti nuorten vaikuttaminen, yhdenvertaisuus ja kriittinen tiedostaminen.
  • Mahdollisesti järjestön viestintämateriaalien kuvittaminen.
  • Järjestön opetusmateriaalien kommentointi ja kehitysideointi nuorten näkökulmasta.
  • Järjestön toimintatapojen kehittäminen nuorten näkökulmasta.
  • Muut globaalikasvatuksen ja viestinnän avustavat tehtävät.

Arvostamme hakemuksia käsitellessämme:

  • innostunutta ja iloista työotetta
  • kiinnostusta nuorten vaikuttamista ja Taksvärkki ry:n toimintaa kohtaan
  • sosiaalisen median perustuntemusta (etenkin TikTok ja Instagram)
  • esiintymisintoa, kekseliäisyyttä ja heittäytymiskykyä
  • kielitaitoa, esim. englanti, ruotsi

Hae 12.3.2023 mennessä

Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja hae mukaan 12.3.2023 mennessä. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen milka.autio@taksvarkki.fi. Kirjoita hakemuksen otsikoksi ”kesätyöntekijäksi Taksvärkkiin”, ja liitä viestiin max. yhden sivun pituinen vapaamuotoinen hakemuksesi tai 2 minuutin pituinen videohakemus. Voit halutessasi lähettää myös työnäytteen kuvituksesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Taksvärkki ry:n järjestökoordinaattori Milka Autio (milka.autio@taksvarkki.fi, 050 341 5507). Lisätietoja voi kysyä puhelimitse ke 1.3. tai ke 8.3. klo 11-13.

Hae mukaan edistämään nuorten oikeuksia Taksvärkin rennossa ja iloisessa työyhteisössä!

Uutisen kuvituskuva: Hulda