Haku auki Malawi-työryhmään

Tahdotko kurkistaa kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyön maailmaan ja saada arvokasta kokemusta? Hae Taksvärkin Malawi-työryhmään.

Etsimme innokkaita ja motivoituneita vapaaehtoisia avustamaan Taksvärkin uuden Malawi-hankkeen valmistelussa. Hankkeen fokuksessa tulevat olemaan tyttöjen koulunkäynti ja seksuaalioikeudet. Noin nelihenkinen työryhmä osallistuu helmi–joulukuu 2017 välisenä aikana Taksvärkin ohjelmasuunnittelijan johdolla mm. hankkeen taustaselvitysten valmisteluun, hankesuunnitelman arviointiin sekä hankedokumenttien kommentointiin ja viimeistelyyn. Tapaamisia on suunnilleen kerran kuussa ja itsenäisesti tehtäviä luku- ja valmistelutehtäviä arviolta 4-12 tuntia kuukaudessa. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään helmikuun puolivälissä.

Ryhmään valittavilta henkilöiltä odotetaan sitoutuneisuutta, kiinnostusta kehityskysymyksiä kohtaan, halua lukea ja analysoida kehityspoliittisia dokumentteja sekä intoa pohtia yhdessä hankesuunnitelmaa erityisesti sosiaalisen inkluusion tavoitteen valossa. Englannin kielen luku- ja kirjoitustaito on välttämätön työryhmään osallistumiseksi. Eteläisen Afrikan ja erityisesti Malawin tuntemus sekä perehtyneisyys hankkeen aihepiiriin katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ti 31.1.2017 mennessä osoitteeseen senja.vaatainen(@)taksvarkki.fi. Kerro hakemuksessa motivaatiostasi miksi haet työryhmään, odotuksistasi, aiemmasta hankehallinnon ja kehitysmaakokemuksestasi sekä mahdollisuudestasi sitoutua työryhmään koko vuodeksi.

Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakemuksen lähettäneille helmikuun toisella viikolla.