HAKU AUKI: Globaalikasvatuskoulutus opettajille ja kasvattajille Pärnussa 26.–27.10.

Tässä on upea tarjous juuri sinulle globaalikasvatuksesta kiinnostunut opettaja, nuorisotyöntekijä tai nuorten parissa toimiva kasvattaja!
Voit hakea mukaan koulutukseen Global education training – Children´s rights edition.

Taksvärkki ry kouluttaa Suomen, Viron ja Latvian opettajia, nuorisotyöntekijöitä ja muita kasvattajia Pärnussa järjestettävässä koulutuksessa 26.–27.10. Koulutuksessa opit globaalikasvatuksesta, lapsen oikeuksista ja ihmisoikeuskasvatuksesta sekä saat omaan työhön sovellettavia käytännöllisiä ja innostavia työkaluja, joiden avulla käsitellä teemoja nuorten kanssa. Pääset myös tapaamaan muita kasvatusalan ammattilaisia ja jakamaan ideoita kansainvälisessä porukassa!

Koulutukseen voivat hakea kaikki globaalikasvatuksesta kiinnostuneet, nuorten parissa toimivat kasvattajat. Koulutusmaksu 100€ sisältää kahden yön majoituksen ja täyshoidon (25.–27.10.) Tervise Paradiis -kylpylähotellissa sekä matkakulut kotipaikkakunnaltasi Pärnuun halvinta julkista kulkuvälinettä käyttäen.

Suomesta mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta! Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Koulutus on osa Pohjoismaisen Ministerineuvoston rahoittamaa Taksvärkki ry:n, Mondon (Viro) ja Green Libertyn (Latvia) yhteishanketta.

Lisätietoja koulutuksesta saat tästä koulutuskutsusta tai kysymällä Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen suunnittelijalta Anna Kivimäeltä, anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi.

Linkki koulutuksen Facebook-tapahtumaan.