Haemme korkeakouluharjoittelijaa globaalikasvatuksen ja viestinnän tehtäviin

Taksvärkki ry etsii korkeakouluharjoittelijaa globaalikasvatuksen ja viestinnän tehtäviin alkuvuodeksi 2019. Harjoittelija työskentelee globaalikasvatuksen suunnittelijan ja tiedottajan ohjauksessa Taksvärkki ry:n toimistolla Helsingissä. Tarkat työtehtävät määräytyvät harjoittelijan taitojen ja toiveiden mukaan.

Harjoittelijan tehtäviä ovat mm.:
• Globaalikasvatuksen toiminnallisten työpajojen ohjaaminen nuorille,
• Educa-messujen valmistelut, ständin koordinointi ja messutyöskentely (25.–26.1.2019),
• Taksvärkki- ja Lukuralli-kampanjoiden materiaalitilausten vastaanotto ja postitus,
• Sähköisen tiedotusmateriaalin ja sosiaalisen median sisällön kuten uutisten, videoklippien ja päivitysten tuottaminen,
• Uuden globaalikasvatuksen menetelmäoppaan työstämisessä avustaminen,
• Nepal-taustaselvityksen päivittäminen ja nepalilaisten nuorten haastattelujen kääntäminen (englanti-suomi) ja
• Muut viestinnän ja kouluyhteistyön avustavat tehtävät

Toivomme, että harjoittelijalla on kokemusta nuorten opettamisesta tai ohjaamisesta ja sosiaalisen median työkalujen osaamista. Arvostamme lisäksi hyviä esiintymistaitoja, pedagogisia opintoja ja vapaaehtoistyökokemusta.

Harjoittelijalla tulee olla käytössään oman oppilaitoksensa myöntämä korkeakouluharjoittelutuki. Harjoittelusta maksettava palkka 1200 € /kk muodostuu korkeakoulun maksamasta harjoittelutuesta ja työnantajan osuudesta.

Harjoittelun pituus on 3 kuukautta ja toivottu aloitusajankohta viikolla 2. Harjoittelijan on päästävä osallistumaan Educa-messuille 25.–26.1.2019.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 17.12. osoitteeseen anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 51.

Harjoittelua koskeviin kysymyksiin vastaavat:
globaalikasvatuksen suunnittelija Anna Kivimäki, 050 348 5668, anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi
tiedottaja Pamela Arslan, 050 541 9239, pamela.arslan(@)taksvarkki.fi
 
 
Taksvärkki ry on nuorten oma kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatusjärjestö. Kehitysyhteistyöhankkeillaan Taksvärkki ry edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia. Kampanjoillaan ja kouluvierailuillaan Taksvärkki ry kannustaa Suomen nuoria aktiiviseen maailmankansalaisuuteen ja herättelee pohtimaan ja purkamaan stereotypioita. Tarjoamme kouluille ja toisen asteen oppilaitoksille monipuolista globaalikasvatusta: Taksvärkki-kampanjan, kouluvierailuita, oppimateriaalia ja työpajoja. Lukuvuoden 2018–2019 Taksvärkki-kampanja käsittelee yhdenvertaisuutta ja sambialaisten nuorten vaikuttamistyötä.
 
työpaja_2