Haemme aluekoordinaattoreita globaalikasvatustiimiin

Taksvärkki ry hakee lukuvuodelle 2016–2017 neljää osa-aikaista aluekoordinaattoria vastaamaan kouluyhteistyöstä Oulun, Jyväskylän, Turun ja Tampereen seuduilla.

Taksvärkki ry:n vapaaehtoiset kansainvälisyyskouluttajat tekevät vuosittain satoja kouluvierailuita peruskoulun ala- ja yläluokilla sekä toisen asteen oppilaitoksissa. Haemme nyt globaalikasvatuksesta kiinnostuneita, innokkaita kouluyhteistyön aluekoordinaattoreita Ouluun, Jyväskylään, Turkuun ja Tampereelle.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:
* Taksvärkki ry:n globaalikasvatuspalveluiden tarjoaminen kouluille
* yhteydenpito kouluihin, opettajiin ja oppilaskuntiin
* oman alueen kouluvierailuiden koordinointi
* alueen vapaaehtoisten kansainvälisyyskouluttajien tukeminen
* toiminnallisten työpajojen ohjaaminen kouluissa Taksvärkki-kampanjan teemoihin ja lapsen oikeuksiin liittyen
* Kenian nuoria esittelevän valokuvanäyttelyn markkinointi, näyttelypaikkojen etsiminen omalla alueella sekä valokuvanäyttelyn pystyttäminen
* Taksvärkki ry:n näkyvyyden lisääminen paikallisesti esim. messuilla ja muissa tapahtumissa

Aluekoordinaattoreiden edellytetään osallistuvan 18.–21.8.2016 järjestettävään perehdytykseen, jossa tutustutaan lukuvuoden 2016–2017 Taksvärkki-kampanjaan, Taksvärkki ry:n kouluvierailutoimintaan ja aluekoordinaattorin työtehtäviin. Tuleva kampanja käsittelee Kenian katulapsia ja nuorten koulutukseen ja ammattiin pääsyä.

Aluekoordinaattorilta odotetaan:
* itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
* reipasta asennetta koulujen kontaktointiin ja yhteydenpitoon alueen vapaaehtoisten kansainvälisyyskouluttajien kanssa
* sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
* Koulumaailman tuntemus, kokemus globaalikasvatuksesta sekä vapaaehtoistyökokemus katsotaan eduksi.

Aluekoordinaattorit tekevät tiivistä yhteistyötä Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen suunnittelijan kanssa. Työ on tuntiperusteista, ja siitä maksetaan palkkaa 10 €/h. Tunteja kertyy oman aktiivisuuden mukaan 10–40 kuukaudessa. Työhön ja koulutuksiin liittyvät matka- ja puhelinkulut korvataan. Valittujen henkilöiden tulee sitoutua tehtävään lukuvuodeksi 2016–2017. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille.

Lähetä hakemus ja CV 1.5.2016 mennessä sähköpostitse: anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi. Haastattelut järjestetään Skypen välityksellä viikoilla 18-19.
 
Kysy lisää:
Anna Kivimäki, globaalikasvatuksen suunnittelija, anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi, 050 348 5668
(yhteydenotot puhelimitse mieluiten klo 13–15 välisenä aikana)
 
Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa suomalaista nuorisoa maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Taksvärkki ry on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö ja tekee globaalikasvatusta ulkoministeriön tuella.