Hae mukaan globaalikasvatustyöryhmään

Haluatko päästä kurkistamaan kansalaisjärjestöjen tekemään globaalikasvatustyöhön ja ideoida uusia innostavia keinoja edistää nuorten aktiivista maailmankansalaisuutta? Tahdotko myös tutustua syvemmin globaalikasvatuksen ajankohtaisiin aiheisiin ja olla mukana vaikuttamassa Taksvärkki ry:n opettajille ja oppilaille suunnatun globaalikasvatusmateriaalin ja uusien menetelmien kehittämiseen?

Etsimme innokkaita ja motivoituneita vapaaehtoisia globaalikasvatustyöryhmäämme.

Taksvärkin toteuttama globaalikasvatus tähtää yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien edistämiseen ja kannustaa nuoria maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Globaalikasvatustyöryhmän jäsenenä pääset mukaan Taksvärkin kouluyhteistyön ja oppituntimateriaalien kehittämiseen ja globaalikasvatuksen uusien sisältöjen ja toimintamallien suunniteluun. Työryhmän jäsenet antavat näkemystään Taksvärkki ry:lle siihen, millaisia menetelmiä ja materiaalia Suomen nuoret ja opettajat kaipaavat kouluihin. Työryhmässä opit järjestötyöstä ja globaalikasvatuksen ajankohtaisista aiheista, saat kokemusta oppimateriaalien ja menetelmien kehittämisestä ja tapaat muita aiheesta kiinnostuneita.

Työryhmään valittavilta henkilöiltä toivomme sitoutumista, kiinnostusta globaalikasvatusta ja koulumaailmaa kohtaan sekä intoa kehittää Taksvärkin toimintaa. Työryhmään voivat hakea opettajat, opettajaksi opiskelevat ja muut globaalikasvatuksesta kiinnostuneet. Ryhmä tapaa Helsingissä noin kerran kuussa vuoden 2017 loppuun asti, heinä-elokuussa ryhmä on tauolla. Tapaamisten välillä itsenäisesti tehtäviä luku- ja kommentointitehtäviä on arviolta muutama tunti kuukaudessa. Ryhmän toimintaan sitoutuneet saavat vapaaehtoistyöstään todistuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sunnuntaihin 23.4. mennessä osoitteeseen anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi. Kerro hakemuksessa miksi haet työryhmään, odotuksistasi, aiemmasta globaalikasvatuksen ja koulumaailman tuntemuksestasi sekä mahdollisuudestasi sitoutua työryhmään loppuvuodeksi.

Valinnoista ilmoitetaan 28.4.mennessä. Ensimmäinen työryhmän tapaaminen pidetään maanantaina 8.5. klo 17–19. Seuraavien tapaamisten ajankohta sovitaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Tiedustelut työryhmään liittyen: Anna Kivimäki, anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi, puh. 050 348 5668
 
työpaja Turku
 
 
Kuvat: Pamela Arslan