Guatemala-kampanja on päättynyt – kiitos kaikille osallistuneille!

Taksvärkin lukuvuoden 2012-2013 Guatemala-kampanja on päättynyt. Suomalaisten koululaisten ja opiskelijoiden Taksvärkki-työllä keräämistä rahoista kampanjan tuotoksi kertyi yhteensä hieman yli 120 000 euroa. Guatemala oli näkyvästi esillä kouluissa, kun Taksvärkin kouluvierailijat pitivät lukuvuoden aikana kymmeniä oppitunteja ja työpajoja eri puolilla Suomea. Kampanjan avajaisviikolla guatemalalaiset nuoret vieraat kiersivät kouluissa pitämässä seinämaalaustyöpajoja ja kertomassa guatemalalaisten nuorten arjesta.

Suuri kiitos kaikille Taksvärkki-kampanjassa mukana olleille kouluille ja oppilaitoksille!


Nuorisoverkoston nuoret guatemalalaisesta Puerto Barriosin kaupungista lähettävät terveisensä suomalaisille nuorille!

Tekemällä päivän verran töitä ja antamalla siitä saadun palkkion lukuvuoden 2012-2013 aikana Taksvärkki-keräykseen suomalainen nuori on mukana tukemassa monivuotisen kehitysyhteistyöhankkeen toteutumista Guatemalassa.

Monivuotinen hanke tukee guatemalalaisia nuoria turvallisemman ja oikeudenmukaisemman maan rakentamisessa. Guatemalalaiset nuoret saavat koulutusta yhteiskunnasta, ihmisoikeuksista, kansalaistaidoista ja poliittisista vaikuttamiskanavista. Samalla he oppivat, miten hakea tietoa ja puuttua yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Hankkeen toteuttaa Taksvärkki ry:n guatemalalainen yhteistyökumppani PAMI, jonka toimintaideaan kuuluu nuorten tukeminen aktiiviseen kansalaisuuteen tarjoamalla heille tietoja ja taitoja yhteiskunnalliseen vaikuttamistyöhön. Nuoret itse välittävät tietoa lasten ja nuorten oikeuksista muille nuorille.

Lue lisää Taksvärkki ry:n työstä Guatemalassa uutisista tai blogista.