“Asiat voi tehdä toisin” – Guatemala-valokuvanäyttely kiertää Suomea

Guatemalan sosiaaliset ongelmat ovat valtavat: köyhyys, turvattomuus ja korruptio leimaavat jokapäiväistä elämää. Nuorten vaikutusmahdollisuudet ovat erittäin rajalliset. Guatemalasta löytyy kuitenkin joukko nuoria, jotka ovat päättäneet tosissaan tarttua niihin haasteisiin, joita he ympärillään näkevät.

Taksvärkki ry:n Guatemala – valokuvanäyttely kuvaa aktiivisten guatemalalaisten nuorten ajatuksia ja toimintaa. Näyttely antaa kasvot ja puheenvuoron muutamalle nuorelle, jotka haluavat olla mukana katkaisemassa maataan varjostavan väkivallan ja eriarvoisuuden kierrettä.

Näyttely kiertää erilaisissa julkisissa tiloissa kuten kirjastoissa, nuorisotiloissa, oppilaitoksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. Marraskuussa näyttelyn löytää 28.11. asti Turusta Luckanin tiloista osoitteessa Aurakatu 1 B. Joulu- ja tammikuussa valokuvanäyttely on esillä Tampereella useissa eri tiloissa: mm. Tyttöjen talossa (vko 49), Nuorisokahvila Uniikissa (vko 50) ja Monitoimitalo 13:ssa (vko 1-2).

Ajankohtaisimmat tiedot näyttelystä löydät Taksvärkin facebook-sivuilta valokuvanäyttelyn omalta tapahtumasivulta.

Guatemala-kampanjan valokuvanäyttelyn voi tilata lainaan ilman kuluja. Mahdollisuuksien mukaan ja varaustilanteesta riippuen toimitamme näyttelyn lainaan maksimissaan yhden viikon ajaksi. Näyttely koostuu kolmesta helposti koottavasta roll up -telineestä. Lisätietoja osoitteesta tiedottaja(at)taksvarkki.fi.