Perhe bloggaa Boliviasta

Suomessa pääväri on tällä hetkellä valkoinen. Enemmän väriä katukuvassa näkyy ainakin Boliviassa. Siellä hankkeessamme työskentelevät vapaaehtoiset Janne ja Saija aloittivat juuri blogin kirjoittamisen. Tutustu uuteen blogiin ‘Compan kyydissä’ blogisivustollamme täällä! Jatkoa seuraa pian.

Saija ja Janne ovat Taksvärkin uusimmat bloggaajat. He muuttivat juuri pienen poikansa kanssa puoleksi vuodeksi Boliviaan töihin Taksvärkki ry:n kumppanijärjestöön Compaan. Saija ja Janne ovat vapaaehtoisia ja he lähtivät matkaan Kepan hallinnoiman Etelän vapaaehtoisohjelman Etvon kautta. Vuonna 2013 Taksvärkillä on etvo-vapaaehtoisia Bolivian lisäksi hankkeessaan Mosambikissa.

Taksvärkki ry:n kehitysyhteistyöhanke Boliviassa on käynnissä neljättä vuotta. Sen tavoitteena on tukea bolivialaisten nuorten asemaa ja identiteettiä El Alton kaupungissa. Hanke alkoi vuonna 2010 ja kestää 5 vuotta. Hanke toteutetaan yhteistyössä bolivialaisen kansalaisjärjestö Compan kanssa. Lue tarkemmat tiedot hankkeesta täältä.