Välkommen på de nyas kväll den 24.8! 

Vill du träffa nya människor, smaka på västafrikansk mat och lära känna Dagsverkes frivilligverksamhet? Kom och tillbringa kvällen med oss på De nyas kväll på Dagsverkes kontor den 24 augusti!

I linje med Dagsverkes nya Du är effektfull -kampanj är kvällens tema Västafrika och Sierra Leone.
Förutom god mat och samvaro lär vi känna sierraleonska unga påverkare genom videos. I vårt avslappnade evenemang får du veta hurdana påverkansmöjligheter frivilligarbete på Dagsverke kan erbjuda dig och även höra mer om Dagsverkes arbete.

Vill du kanske veta vad Dagsverkes utbildare i global fostran gör? Eller vore det mer din grej att delta i arbetsgruppen för global fostran? Dagsverke är en tvåspråkig organisation som erbjuder mångsidiga möjligheter till frivilligarbete, såväl på finska som på svenska. Även de nyas kväll är ett tvåspråkigt evenemang. Kom som du är! Det räcker att du har ett intresse för att bygga en mer rättvis värld genom jämlikhet och utbildning.

Evenemanget är menat för alla som är intresserade av frivilligarbete och är gratis. Händelseplatsen har tyvärr bristfällig tillgänglighet. I alla Dagsverkes evenemang följer vi riktlinjer för ett tryggare utrymme. Om du upplever trakasserier på evenemanget, vänligen kontakta våra anställda som är närvarande vid evenemanget.

Obs! Vi vill säkerställa att vi inte producerar matsvinn. Om du vill delta i måltiden, anmäl dig genom bilagan nedan senast 16.8. Du kan delta i evenemanget även om du inte deltar i måltiden, då krävs ingen anmälning. Måltiden är gratis för deltagarna och vi strävar efter att maten är växtbaserad.

Ses snart!

Vad: Dagsverkes de nyas kväll för dig som är intresserad av frivilligarbete!
När: Torsdag den 24.8. Måltiden kl. 17:30-18:15, därefter vi övergår till kvällens övriga program. Var på plats senast 18:15.
Var: Dagsverke rf:s kontor i Globaalikeskus, Broholmsgatan 4, 7. vån., 00530 Helsingfors.
För vem: Alla som är intresserade av Dagsverkes verksamhet!
Varför: Byggandet av en rättvisare värld börjar med små steg och samarbete!
Anmälan till måltiden: https://forms.office.com/e/rt4HPHUXPJ