Oppitunneille

Taksvärkin Koulutus murtaa muureja -kampanjan osia ovat myös monipuoliset tehtävät ja työpajat oppitunneille.

Oppituntitehtäviä voi ladata tai tulostaa suoraan näiltä sivuilta. Käytössänne ovat myös kampanjan lyhytdokumentti, videoklipit ja aamunavaus. Taksvärkki ry:ltä voi tilata kansainvälisyyskouluttajan vetämään kokemukselliseen oppimiseen perustuvia työpajoja koululle.

Taksvärkki ry:n kouluvierailijat tulevat mielellään ohjaamaan työpajan, jossa tutustutaan kampanjaan sekä oppilaskuntanuoriin Nepalissa.
Kouluvierailija voi myös vetää oppitunnin lapsen oikeuksista toiminnallisia menetelmiä käyttäen tai ohjata Fotonovela-työpajan, jossa luodaan valokuvatarina tai Vaikuta!-työpajan, joka kannustaa nuoria vaikuttamistyöhön. Jos koulussanne ollaan järjestämässä vaikkapa kansainvälisyyteen, aktiiviseen kansalaisuuteen, yhdenvertaisuuteen tai ihmisoikeuksiin liittyvä teemapäivä, voi kouluvierailija tulla pitämään työpajoja koko päiväksi.

Oppituntitehtäviä

Koulutus murtaa muureja -kampanjaan liittyvät toiminnalliset ja kampanjan teemoja syventävät oppituntitehtävät löytyvät viereisestä valikosta kohdasta Oppituntitehtäviä.

Kouluvierailu

Maksuttoman vierailijan voit tilata kouluusi täältä tai olla yhteydessä:

Anna Kivimäki
globaalikasvatuksen suunnittelija / Taksvärkki ry
Puh. 050 348 5668 tai anna.kivimaki(at)taksvarkki.fi