Oppitunneille

Taksvärkin Ääni tytöille -kampanjan osia ovat myös monipuoliset tehtävät ja työpajat oppitunneille.

Oppituntitehtäviä voi ladata tai tulostaa suoraan näiltä sivuilta. Käytössänne ovat myös kampanjan lyhytdokumentti, videoklipit ja aamunavaus. Taksvärkki ry:ltä voi tilata globaalikasvatuksen kouluttajan vetämään kokemukselliseen oppimiseen perustuvia työpajoja koululle.

Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen kouluttajat tulevat mielellään ohjaamaan työpajan, jossa tutustutaan kampanjan teemaan sekä nuoriin Malawissa. Kouluvierailija voi myös vetää oppitunnin lapsen oikeuksista toiminnallisia menetelmiä käyttäen tai ohjata Fotonovela-työpajan, jossa luodaan valokuvatarina tai Vaikuta!-työpajan, joka kannustaa nuoria vaikuttamistyöhön.

Jos koulussanne ollaan järjestämässä vaikkapa kansainvälisyyteen, aktiiviseen kansalaisuuteen, yhdenvertaisuuteen tai ihmisoikeuksiin liittyvä teemapäivä, voi kouluvierailija tulla pitämään työpajoja koko päiväksi.

Oppituntitehtäviä

Ääni tytöille -kampanjaan liittyvät toiminnalliset ja kampanjan teemoja syventävät oppituntitehtävät löytyvät täältä tai viereisestä valikosta kohdasta Oppitunneille > Oppituntitehtäviä.

Kouluvierailu

Maksuttoman vierailijan voit tilata kouluusi lomakkeella täältä tai ottamalla yhteyttä:

Anna Kivimäki
globaalikasvatuksen suunnittelija / Taksvärkki ry
Puh. 050 348 5668 tai anna.kivimaki(at)taksvarkki.fi