Kiitos Suomi! 28.9.2012

Suomenkielinen versio alempana.

De Finlandia he traido a Guatemala recuerdos y experiencias inolvidables, mi vida tuvo un cambio en pensamientos y actitudes, las visitas a las escuelas, los talleres, el poder ver desde otra perspectiva a los jovenes es agradable, ver como los jovenes de Finlandia se interesan en realizar cosas nuevas, pero POSITIVAS que es mejor.

Toda la estadia en Finlandia fue grata desde como me senti con las personas que me rodeaban, hasta ver como los talleres y visitas salieron bien.

Espero de corazon que hayamos podido llegar al corazon de mas de 1 niño o joven, y que ahora piensen que es capaz de cambiar su ciudad y asi juntos el mundo.

JOVENES Y NIÑOS recordemos que NO somos el futuro, somos el presente y el futuro de nuestros paises… de nuestro mundo!

Vivan al maximo la vida, sonrian ante todos los problemas y luchen por ser felices, recuerden que si somos felices haremos felices a los demas y asi mismo a nuestro mundo!

Hasta pronto!

Kiitos Finlandia.

Lupita McLaughlin
 
 

Olen tuonut mukanani Suomesta Guatemalaan ikimuistoisia kokemuksia. Matka muutti paljon ajatuksiani ja asenteitani. Kouluvierailuilla ja työpajoissa oli mukavaa seurata nuoria uudenlaisesta näkökulmasta. Oli hauskaa nähdä, kuinka suomalaiset nuoret innostuivat tekemään uusia ja erityisesti POSITIIVISIA asioita!

Viihdyin hyvin koko matkan ajan. Ympärilläni olleet ihmiset olivat mukavia ja työpajat sekä kouluvierailut sujuivat hienosti.

Toivon koko sydämestäni, että olisimme tehneet vaikutuksen edes yhteen lapseen tai nuoreen. Toivon, että nuoret ja lapset uskovat nyt olevansa kyvykkäitä muuttamaan kotikaupunkiaan ja myös koko maailmaa.

LAPSET JA NUORET, muistakaa että me EMME ole tulevaisuus, vaan me olemme maidemme nykyisyys ja tulevaisuus… koko maailman tulevaisuus!

Eläkää elämäänne täysillä, naurakaa kaikille ongelmille ja taistelkaa onnellisuutenne puolesta! Muistakaa, että kun olemme onnellisia, ilostutamme myös muita ja sitä kautta teemme koko maailmasta onnellisen!

Kuullaan taas!

Kiitos Suomi.

Lupita McLaughlin
 
Lupita vieraili Suomessa syksyllä 2012 Taksvärkki ry:n kutsumana.

Kuva: Pamela Arslan

Avainsanoina | Jätä kommentti | Julkaistu: | Kirjoittanut: admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>