Pian ovet taas aukeavat! 11.2.2013

Compan kolme kulttuuritaloa El Altossa ovat polttoainetta mielikuvitukselle. Nyt lomien jälkeen ne valmistautuvat avaamaan taas ovensa lähistön lapsille, jotka pääsevät viettämään vapaa-aikaansa ja vaikkapa tekemään koulutehtäviään hauskaan ja turvalliseen ympäristöön.

Piirustusta ja maalausta, break dancea, sirkusta… viimevuotiset julisteet kertovat talojen toiminnan kirjosta. Työpajoja vetävät sekä ulkomaalaiset vapaaehtoiset että paikalliset – usein Compassa kasvaneet – nuoret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Alto kasvaa kohisten Bolivian pääkaupunkia La Pazia ympäröiville vuorille. Osalla alueista on jo kaikki kaupungin palvelut, toisaalla olosuhteet ovat sangen yksinkertaiset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä Compan talosta löytyvä vessa on ainoa laatuaan näillä kulmilla. ”Lapset hyötyvät siis aivan konkreettisesti Compan läsnäolosta, he kun voivat käydä täällä vaikka suihkussa”, kertoo Compan työntekijä Chavita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rikkaamman väestön asuinalueella alhaalla La Pazissa elämä on kovin erilaista; siellä mekin majailemme. Työpäivinä nousemme pikkuautolla kiemuraista tietä kylmempään ilmastoon.

 

Ensi viikolla pääsemme suunnittelemaan tarkemmin, mitä työpajoja vedämme. Mutta nyt vietetään karnevaalia! Kaikki kynnelle kykenevät ovat matkustaneet Oruron kaupunkiin, jossa tätä juhlaa on vietetty jo 2000 vuoden ajan.

 

Avainsanoina , | Jätä kommentti | Julkaistu: | Kirjoittanut: admin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>