Taksvärkki ry hakee korkeakouluharjoittelijaa viestinnän ja globaalikasvatuksen tehtäviin

Taksvärkki ry on nuorten oma kehitysyhteistyöjärjestö. Tarjoamme suomalaisille kouluille ja toisen asteen oppilaitoksille globaalikasvatuspalveluita: Taksvärkki-kampanjan, kouluvierailuita, oppimateriaalia ja työpajoja. Parhaillaan valmistellaan uutta kampanjaa liittyen Taksvärkki ry:n kehitysyhteistyöhankkeeseen Sambiassa.

Etsimme tammikuusta 2018 alkaen korkeakouluharjoittelijaa 2,5 kuukaudeksi kehitysviestinnän ja globaalikasvatuksen tehtäviin Taksvärkki ry:n toimistolle Helsinkiin.

Korkeakouluharjoittelija työskentelee tiedottajan ja globaalikasvatuksen suunnittelijan ohjaamana. Tarkat työtehtävät määräytyvät harjoittelijan taitojen ja toiveiden mukaan.

Mahdollisia tehtäviä ovat:
• Tiedotusmateriaalin tuottaminen nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan
• Sambialaisten nuorten haastattelujen litteroiminen ja kääntäminen (englanti > suomi)
• Educa-messujen ständin koordinointi ja messutyöskentely
• Globaalikasvatuksen kouluvierailutoimintaan osallistuminen ja toiminnallisten työpajojen ohjaaminen
• Sambia-taustaselvityksen päivittäminen
• Taksvärkki-kampanjan materiaalitilausten vastaanotto ja postitus
• Mahdolliset muut käännöstyöt (ruotsi, englanti, espanja) harjoittelijan taitojen mukaan

Etsimme henkilöä, joka on aikaansaava, huolellinen ja kiinnostunut kehitysyhteistyöstä ja globaalikasvatuksesta sekä ymmärtää sujuvasti englantia. Toivomme harjoittelijalla olevan ainakin muutamia seuraavista ominaisuuksista: sujuva kynä, kuvankäsittelytaidot, ruotsin kielen taito, kokemusta järjestötyöstä tai nuorten kanssa työskentelystä.

Harjoittelusta maksetaan palkka, mutta harjoittelijalta edellytetään oman koulunsa myöntämä korkeakouluharjoittelutuki. Toivottu harjoittelun kesto on 2,5 kk ja aloitus mielellään 15.1.2018.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 3.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiedottaja(@)taksvarkki.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 2.

Harjoittelua koskeviin kysymyksiin vastaa to 21.12. ja ti 2.1.: tiedottaja Pamela Arslan, tiedottaja(@)taksvarkki.fi.