Haemme vapaaehtoisia globaalikasvatuksen kouluttajia

Haluatko oppia lisää globaalikasvatuksesta ja saada arvokasta kokemusta järjestötyöstä ja koulumaailmasta? Perehtyä Sambian nuorten arkeen, lapsen oikeuksiin ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksiin? Vahvistaa koulutus-, ohjaus- ja esiintymistaitojasi? Hae nyt Taksvärkki ry:n vapaaehtoiseksi globaalikasvatuksen kouluttajaksi lukuvuodeksi 2018–2019!

Globaalikasvatuksen kouluttajana:
• perehdyt globaalikasvatuksen osallistaviin menetelmiin ja materiaaleihin ja opit globaaleista kehityskysymyksistä
• vierailet oppilaitoksissa pitämässä koululaisille ja opiskelijoille toiminnallisia työpajoja Taksvärkki-kampanjan teemoista ja lapsen oikeuksista
• osallistut maksuttomaan koulutusviikonloppuun 10.–12.8.2018, ja halutessasi esiintymistaitoja, kehitysyhteistyötä ja osallistavia menetelmiä käsitteleviin lisäkoulutuksiin

Lukuvuoden 2018–2019 Taksvärkki-kampanja käsittelee sukupuolten välistä tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta Sambiassa ja Suomessa. Kampanjan teemoihin ja lapsen oikeuksiin liittyviä eripituisia kouluvierailuja tehdään koko Suomen alueella, pääasiassa arkipäivisin ja kouluaikaan. Kouluvierailuja voi tehdä suomeksi tai ruotsiksi.

Kouluvierailujen ohella:
• saat arvokasta kokemusta järjestö-, globaalikasvatus- ja opetustyöstä
• tutustut suomalaisen kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatusjärjestön toimintaan
• kehität ohjaus-, koulutus- ja esiintymistaitojasi
• pääset esittelemään Taksvärkki ry:n toimintaa alan messuilla ja tapahtumissa
• saat todistuksen vapaaehtoistyöstäsi ja
• tutustut Taksvärkki ry:n mahtaviin vapaaehtoisiin eri puolilta Suomea.

Vapaaehtoisena sitoudut osallistumaan koulutusviikonloppuun ja pitämään vähintään seitsemän työpajaa lukuvuoden aikana. Voit itse valita, millä alueella teet kouluvierailuja. Vierailuista maksetaan osapäiväraha ja matka- ja materiaalikulut korvataan. Globaalikasvatuksen kouluttajana toimiminen sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai lähetä meille 17.6. mennessä motivaatiokirjeesi, jossa kerrot itsestäsi ja taustastasi sekä siitä, miksi haluat mukaan. Motivaatiokirjeet ja lisätiedot:

Anna Kivimäki
globaalikasvatuksen suunnittelija
anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi
050-348 5668

 
Taksvärkki ry on kehitysyhteistyön ja globaalikasvatuksen asiantuntijajärjestö. Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia, herättelee pohtimaan ja purkamaan stereotypioita kehitysmaista ja kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina maailmankansalaisina. Monivuotiset kehitysyhteistyöhankkeemme edistävät kehitysmaiden lasten ja nuorten ihmisoikeuksia ja vaikutusmahdollisuuksia.
 
Aamujumpat
 
DSCF9318
 
Taksvärkin globaalikasvatuksen kouluttajia ja sambialaisia nuorten neuvoston jäseniä koulutuksissaan.