Haemme osa-aikaista kouluyhteistyön aluekoordinaattoria lukuvuodeksi 2018–2019

Huom! Hakuaikaa jatkettu pääkaupunkiseuden ruotsinkielisen aluekoordinaattorina osalta!
Taksvärkki ry on globaalikasvatuksen ja kehitysyhteistyön asiantuntijajärjestö. Vapaaehtoiset kouluvierailijamme ohjaavat vuosittain satoja toiminnallisia globaalikasvatuksen työpajoja ja oppitunteja oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Haemme nyt lukuvuodeksi 2018–2019 globaalikasvatuksesta kiinnostuneita, innokkaita kouluyhteistyön aluekoordinaattoreita. Pääkaupunkiseudun aluekoordinaattori työskentelee etenkin ruotsin kielellä ja vastaa ruotsinkielisistä kouluvierailuista ja niiden markkinoinnista oppilaitoksille.

Aluekoordinaattorin tehtäviin kuuluu:
• Taksvärkki ry:n globaalikasvatuspalveluiden tarjoaminen kouluille,
• oman alueen kouluvierailuiden koordinointi ja yhteydenpito kouluihin ja opettajiin,
• alueen vapaaehtoisten ohjaus ja tukeminen,
• toiminnallisten työpajojen ohjaaminen kouluissa Taksvärkki-kampanjan teemoihin ja lapsen oikeuksiin liittyen,
• näyttelypaikkojen etsiminen nuorten tarinoita esittelevälle valokuvanäyttelylle ja näyttelyn pystyttäminen
• näkyvyyden tuominen Taksvärkki ry:lle paikallisesti mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa.

Aluekoordinaattoreiden edellytetään osallistuvan perehdytykseen 9.–12.8., jolloin tutustutaan aluekoordinaattorin työtehtäviin, lukuvuoden 2018–2019 Taksvärkki-kampanjaan sekä Taksvärkki ry:n kouluvierailutoimintaan ja globaalikasvatukseen. Uusi kampanja käsittelee yhdenvertaisuutta, sukupuolten välistä tasa-arvoa, nuorten yhteiskunnallista osallistumista ja työtä nuoriin kohdistuvaa hyväksikäyttöä vastaan Sambiassa.

Aluekoordinaattorilta odotamme:
• itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta,
• reipasta asennetta koulujen kontaktointiin, kouluvierailujen koordinointiin ja kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisten kouluvierailijoiden porukkaa,
• sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
• Pääkaupunkiseudun koordinaattorilta edellytämme sujuvaa kirjallista ja suullista ruotsinkielen taitoa.

Lisäksi eduksi katsomme:
• koulumaailman tuntemuksen, kokemuksen globaalikasvatuksesta sekä omakohtaisen kokemuksen vapaaehtoistyöstä

Aluekoordinaattorien työtä ohjaa Taksvärkki ry:n globaalikasvatuksen suunnittelija. Työ on tuntiperusteista, ja siitä maksetaan palkkaa 10 € /h. Tunteja kertyy oman aktiivisuuden mukaan 10–40h /kk. Työhön ja koulutuksiin liittyvät matka- ja puhelinkulut korvataan. Valittujen henkilöiden tulee sitoutua tehtävään lukuvuodeksi 2018–2019. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille.
Lähetä hakemuksesi ja CV 6.5.2018 mennessä sähköpostitse: anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi. Haastattelut järjestetään Skypen välityksellä tai Taksvärkki ry:n toimistolla Helsingissä.

Kysy lisää: Anna Kivimäki
globaalikasvatuksen suunnittelija
anna.kivimaki(@)taksvarkki.fi, p. 050 348 5668.
 
Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kehitysmaiden lasten ja nuorten elinoloja ja ihmisoikeuksia sekä kannustaa suomalaista nuorisoa maailmanlaajuiseen yhteisvastuuseen. Globaalikasvatuksemme edistää yhdenvertaisuutta ja ihmisoikeuksia, herättelee pohtimaan ja purkamaan stereotypioita kehitysmaista ja kannustaa nuoria toimimaan aktiivisina kansalaisina. Taksvärkki ry on ulkoministeriön ohjelmatukijärjestö. Lue lisää täältä.
 
20160909_102325